loading...
فوج
s.m.m بازدید : 264 1395/04/06 نظرات (0)

پلمبیر

 

پلمبیرورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید. 
● مواد لازم: 
▪ شیر یک دوم پیمانه 
▪ تخم مرغ ۲عدد 
▪ ورق ژلاتین ۲عدد 
▪ پودر قند ۲ قاشق غذاخوری 
▪ شکر ۵ قاشق غذاخوری 
▪ گردوی خرد شده ۳۰ گرم 
▪ وانیل نصف قاشق چای خوری 
▪ خامه ۱ پیمانه 
▪ خلال پسته ۳۰ گرم 
▪ مربای آلبالو یا گیلاس یا هویج به میزان لازم 
● طرز تهیه: 
- زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. 
- زرده ها را با شکر و وانیل با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود. 
- ورق ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شود. 
- سپس شیر را داغ کنید. 
ـ ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید. 
- خامه را با پودر قند بزنید تا فرم بگیرد. 
- سفیده را با هم زن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود. 
- سپس سفیده و خامه را به مواد بالا اضافه نمایید. 
- ته ظرف مناسبی را با مربا و گردو یا پسته تزئین کنید و بقیه پسته و گردو را داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید. 
- این مخلوط را به آرامی در ظرف تزیین شده بریزید و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نمایید. 
● تذکر: می توانید به مواد پلمبیر مقداری بستنی وانیلی اضافه نمایید. در این صورت پلمبیر باید تا زمان سرو در فریزر بماند. (میزان بستنی لازم ۳۰۰ گرم می باشد.)

 

منبع : سایت ننجون
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 563
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,147
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,025
  • بازدید ماه : 17,236
  • بازدید سال : 257,112
  • بازدید کلی : 5,870,669