فوج

طرز تهيه پلمبير
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

پلمبیر

پلمبیر

 

پلمبیرورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید. 
● مواد لازم: 
▪ شیر یک دوم پیمانه 
▪ تخم مرغ ۲عدد 
▪ ورق ژلاتین ۲عدد 
▪ پودر قند ۲ قاشق غذاخوری 
▪ شکر ۵ قاشق غذاخوری 
▪ گردوی خرد شده ۳۰ گرم 
▪ وانیل نصف قاشق چای خوری 
▪ خامه ۱ پیمانه 
▪ خلال پسته ۳۰ گرم 
▪ مربای آلبالو یا گیلاس یا هویج به میزان لازم 
● طرز تهیه: 
- زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. 
- زرده ها را با شکر و وانیل با همزن خوب بزنید تا کرم رنگ شود. 
- ورق ژلاتین را در آب سرد بگذارید تا نرم شود. 
- سپس شیر را داغ کنید. 
ـ ورق های ژلاتین را به شیر داغ افزوده و مایع را به تدریج به زرده های تخم مرغ اضافه نمایید. 
- خامه را با پودر قند بزنید تا فرم بگیرد. 
- سفیده را با هم زن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود. 
- سپس سفیده و خامه را به مواد بالا اضافه نمایید. 
- ته ظرف مناسبی را با مربا و گردو یا پسته تزئین کنید و بقیه پسته و گردو را داخل مواد بریزید و مخلوط نمایید. 
- این مخلوط را به آرامی در ظرف تزیین شده بریزید و در یخچال به مدت سه ساعت قرار دهید و سپس در بشقاب برگردانده و سرو نمایید. 
● تذکر: می توانید به مواد پلمبیر مقداری بستنی وانیلی اضافه نمایید. در این صورت پلمبیر باید تا زمان سرو در فریزر بماند. (میزان بستنی لازم ۳۰۰ گرم می باشد.)

 

منبع : سایت ننجون

دسته بندي: اشپزی اسان, شیرینی، دسر و مربا,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد