loading...
فوج
s.m.m بازدید : 435 1395/04/05 نظرات (0)

بسکویت نمکی

 

بسکویت نمکی● مواد لازم:
▪ خامه=۲/۱ پیمانه
▪ شیر=۲/۱ پیمانه
▪ نمک=۲/۱ قاشق مرباخوری
▪ آرد=۱و ۴/۳ پیمانه
▪ بیکینگ پودر=۳ قاشق مرباخوری
● طرز تهیه:
خامه و شیر را در ظرف گودی با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. بعد نمک را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.مواد خشک را در ظرف دیگری با هم الک کنید.(۳ بار این کار را انجام دهید)و به مایه بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیری یکنواخت بدست آید. به طور متوالی از این خمیر به اندازه یک قاشق سوپخوری برداشته،گلوله کنید و در سینی فر چرب شده قرار دهید و در فری که از قبل با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده،به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بگذارید؛تا زمانی که پخت کامل صورت گیرد و کمی طلایی شود. شیرینی ها را از فر خارج کنید و روی پنجره سیمی خنک کنید.شیرینی ها آماده سرو می باشند.

 

منبع : آشپزآنلاین
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 419
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,427
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,305
  • بازدید ماه : 14,516
  • بازدید سال : 254,392
  • بازدید کلی : 5,867,949