سه مورد اول را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم، بقیه مواد را بهجزء
کاکائو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم و بعد سه مورد اول
را به آن میافزائیم و خمیر درست میکنیم. خمیر را به دو قسمت
تقسیم میکنیم و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه...
سه مورد اول را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم، بقیه مواد را بهجزء
کاکائو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم و بعد سه مورد اول
را به آن میافزائیم و خمیر درست میکنیم. خمیر را به دو قسمت
تقسیم میکنیم و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه...
آرد را در ظرف گودی همراه با بیكینگ پودر و نمك الك كنید. كره را كه از
قبل در دمای اتاق قرار داده اید تا كمی نرم شود، به آن اضافه كرده، با
دست مخلوط كنید تا مخلوط به صورت خرده های مغز نان درآید. شكر،
پوست پرتقال و شكلات را اضافه كنید و خوب مخلوط نمایید....
آرد را در یك ظرف ریخته و تخم مرغ، شكر، پوست پرتقال رنده شده، وانیل
و بیكینگ پودر را به آن اضافه نمایید. مواد را خوب ورز دهید تا خمیر یكدستی
به دست آید.پسته و بادام زمینی را به آن اضافه كرده و خمیر را به دو
قسمت مساوی تقسیم كنید.سپس خمیر را ...
قالبهای مخصوص مافین را با کره چرب کرده و تمام سطح آن را کمی آرد
بپاشید تا مافینها به قالب نچسبد.آرد و بیکینگپودر و نمک را در ظرفی با
هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری کره و تخممرغ را با هم مخلوط کرده و
خوب هم بزنید. سپس ماست، کره و وانیل را به مخلوط...
باقلوای قزوین مهم ترین سوغات این استان است كه در سایه باقلوای
یزد دیده نشده است.به ادعای قزوینی ها باقلوایی كه در این شهر
پخته می شود از باقلوای یزد و اصفهان و شیراز خوردنی تر است
چرا كه تنوع مزه در این شیرینی كوچك بیشتر از همتایان...
تعداد صفحات : 13