بیسکویت دو رنگ
● مواد لازم:
آرد یک و نیم فنجان
بکینگپودر یکچهارم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
کره نیم فنجان
شکر سهچهارم فنجان
وانیل نیم قاشق چایخوری
تخممرغ یکعدد
کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
درجهٔ فر: ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) به مدت ۱۵ ـ ۱۰ دقیقه
● طرز تهیه:
سه مورد اول را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم، بقیه مواد را بهجزء کاکائو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم و بعد سه مورد اول را به آن میافزائیم و خمیر درست میکنیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه میکنیم. خمیرها را در ۲ نایلون جداگانه به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال نگهمیداریم. بعد خمیر سفید را به اندازهٔ ۱۵٭۴۰ سانتیمتر باز میکنیم که ضخامت آن کمتر از ۱ سانتیمتر باشد خمیر شکلات را نیز جداگانه به همین اندازه باز میکنیم و به آرامی روی خمیر اول میگذاریم و کمی با وردنه خمیر را باز میکنیم که ۲ خمیر به هم بچسبد و بهصورت رولت آنرا لوله میکنیم و یکروز در یخچال قرار میدهیم و روز بعد دایرههای یکسانتیمتری از آن میبریم و در داخل فر قرار میدهیم.
کاترین گزوزیان
آرد یک و نیم فنجان
بکینگپودر یکچهارم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
کره نیم فنجان
شکر سهچهارم فنجان
وانیل نیم قاشق چایخوری
تخممرغ یکعدد
کاکائو ۳ قاشق غذاخوری
درجهٔ فر: ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) به مدت ۱۵ ـ ۱۰ دقیقه
● طرز تهیه:
سه مورد اول را با هم مخلوط کرده کنار میگذاریم، بقیه مواد را بهجزء کاکائو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم و بعد سه مورد اول را به آن میافزائیم و خمیر درست میکنیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم میکنیم و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه میکنیم. خمیرها را در ۲ نایلون جداگانه به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال نگهمیداریم. بعد خمیر سفید را به اندازهٔ ۱۵٭۴۰ سانتیمتر باز میکنیم که ضخامت آن کمتر از ۱ سانتیمتر باشد خمیر شکلات را نیز جداگانه به همین اندازه باز میکنیم و به آرامی روی خمیر اول میگذاریم و کمی با وردنه خمیر را باز میکنیم که ۲ خمیر به هم بچسبد و بهصورت رولت آنرا لوله میکنیم و یکروز در یخچال قرار میدهیم و روز بعد دایرههای یکسانتیمتری از آن میبریم و در داخل فر قرار میدهیم.
کاترین گزوزیان
منبع : نشریه بهکام