بوی خوش شیرینی

ظرف شیرینی به همراه چایی یا نسکافه حکایت از بعدازظهر دلنشینی دارد. میتوانید این شیرینیها را از مغازه شیرینیفروشی سر کوچه هم بخرید اما تصور کنید که چه لذتی خواهند برد خانوادهتان وقتی که از در وارد شوند و بوی پخت شیرینی در فضای خانه پیچیده باشد. هرچند گاهی محرومشان نکنید.
شیرینی مربایی
● مواد لازم:
▪ آرد: ۲ لیوان
▪ ۵۰۰ گرم، بیکینگپودر
▪ یک قاش مرباخوری، نمک
▪ یک قاشق مرباخوری، تخممرغ
▪ ۲ عدد، شکر
▪ ۵/۱ لیوان، ماست
▪ ۱ لیوان، کره
▪ ۷ قاشق غذاخوری
▪ وانیل: به مقدار لازم
▪ مربای توتفرنگی: به مقدار لازم
● طرز تهیه:
قالبهای مخصوص مافین را با کره چرب کرده و تمام سطح آن را کمی آرد بپاشید تا مافینها به قالب نچسبد.
آرد و بیکینگپودر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری کره و تخممرغ را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس ماست، کره و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. بعد مخلوط آرد را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد نرم و لطیفی به دست آید. در تمام قالبهای مافین، یک قاشق غذاخوری از مواد بریزید و بعد روی آنها را با مربای توتفرنگی بپوشانید. بعد یک لایه دیگر از مواد را روی آن بریزید، بهطوری که مربا در وسط قرار بگیرد. قالبها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد در فر بگذارید تا مافینها طلاییرنگ شوند. بعد آنها را خارج کرده و بعد از خنک شدن به دلخواه تزئین کنید.
منبع : روزنامه تهران امروز