loading...
فوج
s.m.m بازدید : 317 1395/05/02 نظرات (0)

رولت مرغ

 

رولت مرغ● مواد لازم :
▪ مرغ درشت در حدود ۲ كیلو: ۱عدد
▪ اسفناج : ۱ كیلو
▪ رب گوجه فرنگی : ۳ قاشق سوپخوری 
▪ ادویه : ۱ قاشق سوپخوری 
▪ زغفران : نصف قاشق چایخوری 
▪ آبلیمو: یك چهارم پیمانه 
▪ سویا سس : یك چهارم پیمانه 
▪ كره : ۱۰۰گرم 
▪ نمك و فلفل : به میزان لازم 
● طرز تهیه : 
سینه مرغ را به صورت یك تكه بیرون آورده وبا استیك كوب می كوبیم ، سپس یك لایه كره را روی آن مالیده ، بعد نمك ، فلفل ، ادویه ، سویاسس و آبلیمو را مخلوط كرده و روی سطح مرغرا به وسیله برس با این مواد آغشته كرده و به این ترتیب مرغ را مزه دار می كنیم . بقیه گوشت های مرغ را چرخ كرده ، زعفران را با ۲ قاشق سوپخوری آبجوش ، حل كرده و با آبلیمو، نمك وفلفل به مرغ چرخ شده اضافه می كنیم . آن گاه اسفناج را پس از شستن خرد كرده ، روی حرارت ملایم بدون آب قرار می دهیم تا بپزد و آب آن كشیده شود. زمانی كه اسفناج پخت ، مقداری نمك و فلفل به آن اضافه كرده و آب اضافی آن را با قاشق جدا می كنیم . یك لایه نازك اسفناج را روی سینه مرغ پهن كرده و با گوشت چرخ شده ،مرغ را روی اسفناج می پوشانیم و سپس مقداری اسفناج در یك طرف سینه مرغ قرار می دهیم وسینه مرغ را لوله كرده و در انتها آن را می دوزیم .رولت آماده شده را در فویل می پیچیم و در سینی فر كه با ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم كرده ایم ، به مدت یك تا ۲ ساعت قرار می دهیم تا كاملا بپزد، البته زمان پخت این غذا در فر به بزرگی و كوچكی مرغ بستگی دارد، در صورت كوچك بودن مرغ ممكن است زمان پخت از۱۵ ساعت كمتر شود.در آخر آن را مطابق شكل تزیین می كنیم .

 

منبع : خانواده سبز
برچسب ها رولت مرغ ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 696
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,552
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,430
  • بازدید ماه : 22,641
  • بازدید سال : 262,517
  • بازدید کلی : 5,876,074