loading...
فوج
s.m.m بازدید : 674 1395/04/06 نظرات (0)

پودینگ کره و نان

 

پودینگ کره و نان● مواد لازم برای ۸ نفر 
▪ هشت فنجان نان تخم مرغی خرد شده 
▪ یک فنجان خرمای خرد شده 
▪ سه چهارم فنجان کره 
▪ شش عدد تخم مرغ زده شده 
▪ سه فنجان شیر 
▪ یک سوم فنجان شکر 
▪ یک قاشق غذاخوری وانیل 
▪ دارچین و جوز هندی، هر کدام ربع قاشق چایخوری 
▪ دو قاشق غذاخوری فندق خرد شده 
▪ دو فنجان پودر شکر 
▪ دو قاشق غذاخوری شیر 
▪ ربع قاشق چای خوری وانیل 
● طرز تهیه 
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کرده و ته سینی فر را چرب کنید. 
در کاسه بزرگی نان و خرما را مخلوط کرده و کناری بگذارید. 
کره را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا ذوب شود. سپس یک چهارم فنجان از آن را جدا کنید. تخم مرغ، شیر، شکر، وانیل، جوز هندی و دارچین را به کره اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. 
سپس آن را روی مخلوط نان و خرما ریخته و سپس آن را به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه درون فر قرار دهید و پس از خنک شدن فندق را روی آن بریزید. 
در کاسه کوچکی، کره، پودر شکر، دو قاشق شیر و ربع قاشق چای خوری وانیل را با هم مخلوط کرده و روی پودینگ بریزید.

فرشته علیزاده

 

منبع : روزنامه ایران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 421
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,476
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,354
  • بازدید ماه : 14,565
  • بازدید سال : 254,441
  • بازدید کلی : 5,867,998