loading...
فوج
s.m.m بازدید : 335 1395/04/03 نظرات (0)

آشپزی آفریقایی

 

امروز در ستون آشپز بانو به شما طرز تهیه یک نوع شیرینی آفریقایی را آموزش می‌دهیم هرچند که آفریقا از کشور و فرهنگ ما خیلی دور است اماشیرینی که امروز آن را به شما آموزش می‌دهیم، مطابق سلیقه ایرانی ماست.
● لگیمات آفریقایی
● مواد لازم:
▪ آرد: ۴ لیوان 
▪ شکر:سه چهارم لیوان 
▪ خمیر مایه: یک قاشق غذاخوری
▪ نمک: کمی 
▪ شیرخشک: یک قاشق غذاخوری
▪ آب: ۲ لیوان 
▪ روغن: ۴ لیوان برای سرخ‌کردن
● طرز تهیه:
۱) در ظرفی آرد، نمک و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید.
۲) آب را اضافه کرده و مخلوط را با یک قاشق چوبی خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند.
۳) روی ظرف را با یک سینی بپوشانید و مواد را بگذارید یک شب کامل بماند.
۴) در روز دوم، شکر و شیر خشک را به مواد اضافه کرده به مدت ۲ دقیقه خوب هم بزنید.
۵) روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس از مواد با یک قاشق مرباخوری به اندازه یک گردو برداشته و در روغن بریزید تا خمیر پف کند و دایره مانند شود. تمام مواد را به این طریق درست می‌کنیم.
۶) لگیمات‌ها را در صافی ریخته تا روغن آنها برود سپس آنها را در ظرف مخصوص شیرینی می‌چینیم.

 

منبع : روزنامه تهران امروز
برچسب ها آشپزی آفریقایی ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 472
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,548
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,426
  • بازدید ماه : 15,637
  • بازدید سال : 255,513
  • بازدید کلی : 5,869,070