خوراک بابونه (قاتق بابونه)

▪ بابونه شیرازی یا بابونه سبزمحلی: یك و نیماستكان معمولی
▪ تخممرغ: ۴ تا ۵ عدد
▪ روغن حیوانی: ۶ قاشق پرغذا خوری
▪ ادویه: یك قاشق مرباخوری
▪ آرد گندم: یك استكان
▪ پیاز متوسط: ۴ عدد
● طرز تهیه:
پیازها را ریز خرد كرده در روغن تفت میدهیم،به قدری كه طلایی رنگ شوند. سپس آردها راریخته مجددا تفت میدهیم، بعد كمكمآبجوش را اضافه میكنیم و تند هم میزنیم تا بهدلخواه خودمان غلظت غذا به دست آید. سپستخممرغ و بابونه را اضافه كرده آنها را دممیكنیم، حداقل ۲ ساعت تا كاملا جا افتادهشوند. نمك، فلفل و ادویه را هم اضافه میكنیم.ناگفته نماند، زمانی كه تخممرغ را مخلوطمیكنید. تند بهم بزنید تا تخممرغها از هم بازشوند و كاملا مخلوط این خوراك گردند.
منبع : خانواده سبز