۱) ماهی را با آب سرد بشویید و خشک کنید. ابتدا ماهی را به سه قسمت
مساوی تقسیم کرده و هر برش را از طول به طور افقی به دو نیم کنید. ۲)
گرد، خرده نان، فلفل سیاه و نمک را در یک ظرف کم عمق مخلوط کنید. تخم
مرغ و آب را در ظرف دیگری...
۱) ماهی را با آب سرد بشویید و خشک کنید. ابتدا ماهی را به سه قسمت
مساوی تقسیم کرده و هر برش را از طول به طور افقی به دو نیم کنید. ۲)
گرد، خرده نان، فلفل سیاه و نمک را در یک ظرف کم عمق مخلوط کنید. تخم
مرغ و آب را در ظرف دیگری...
ماهیهای جنوب که عبارتند از هامور، سنگسر، سرخو، شوریده، حلوا،
قباد، کوشک، ثبتی، راشکو، زرده، عروش و میش. ماهی باید به طریقه
صحیح طبخ گردند تا لذیذ و ماکول شوند، ذیلاً دستور طریقه طبخ صحیح
آن نقل ...
بهترین روش طبخ برای ماهی قزل آلا به این نحو است كه ماهی را شسته
و بعد از تمیزكردن داخل شكم آن را كمی سیرتازه بمالید و مقداری پودر زنجبیل
و نمك به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شكم قرار داده و بگذارید یك
ساعت در یخچال بماند...
ابتدا پوست ماهی ها را کنده،شکمشان را با قیچی چاک می دهیم و مواد
داخل آنها را خارج می کنیم،می شوییم و خشک می کنیم.سپس کمی
نمک و فلفل و آبلیمو و کره آب کرده به داخل شکم ماهی ها و اطرافشان
می مالیم.قارچ را خرد کرده،پس از شستن،خشک می کنیم و...
ابتدا ماهی را در آبلیمو خوابانده سپس نمک ، فلفل و پیاز رنده شده را به
آن اضافه کرده.زعفران حل شده در آب گرم را نیز اضافه کرده و به مدت
۱۲ ساعت در یخچال قرارمی دهیم . سس و فلفل و کره آب شده را
مخلوط کرده و فیله ماهی را در آن فرو می کنیم. ظرف ...
تعداد صفحات : 17