loading...
فوج
s.m.m بازدید : 347 1395/04/26 نظرات (0)

۱) ماهی را با آب سرد بشویید و خشک کنید. ابتدا ماهی را به سه قسمت

مساوی تقسیم کرده و هر برش را از طول به طور افقی به دو نیم کنید. ۲)

گرد، خرده نان، فلفل سیاه و نمک را در یک ظرف کم عمق مخلوط کنید. تخم

مرغ و آب را در ظرف دیگری...

s.m.m بازدید : 305 1395/04/07 نظرات (0)

ماهی‌های جنوب که عبارتند از هامور، سنگسر، سرخو، شوریده، حلوا،

قباد، کوشک، ثبتی، راشکو، زرده، عروش و میش. ماهی باید به طریقه

صحیح طبخ گردند تا لذیذ و ماکول شوند، ذیلاً دستور طریقه طبخ صحیح

آن نقل ...

s.m.m بازدید : 261 1395/04/05 نظرات (0)

بهترین روش طبخ برای ماهی قزل آلا به این نحو است كه ماهی را شسته

و بعد از تمیزكردن داخل شكم آن را كمی سیرتازه بمالید و مقداری پودر زنجبیل

و نمك به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شكم قرار داده و بگذارید یك

ساعت در یخچال بماند...

s.m.m بازدید : 273 1395/04/05 نظرات (0)

ابتدا پوست ماهی ها را کنده،شکمشان را با قیچی چاک می دهیم و مواد

داخل آنها را خارج می کنیم،می شوییم و خشک می کنیم.سپس کمی

نمک و فلفل و آبلیمو و کره آب کرده به داخل شکم ماهی ها و اطرافشان

می مالیم.قارچ را خرد کرده،پس از شستن،خشک می کنیم و...

s.m.m بازدید : 267 1395/04/05 نظرات (0)

ابتدا ماهی را در آبلیمو خوابانده سپس نمک ، فلفل و پیاز رنده شده را به

آن اضافه کرده.زعفران حل شده در آب گرم را نیز اضافه کرده و به مدت

۱۲ ساعت در یخچال قرارمی دهیم . سس و فلفل و کره آب شده را

مخلوط کرده و فیله ماهی را در آن فرو می کنیم. ظرف ...

تعداد صفحات : 17

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 427
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,537
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,415
  • بازدید ماه : 14,626
  • بازدید سال : 254,502
  • بازدید کلی : 5,868,059