loading...
فوج
s.m.m بازدید : 314 1395/04/05 نظرات (0)

ریحان، پیاز و سیر را در ماشین آشپزخانه یا هونگ (راستی آونگ گفته می‌شود

یا هونگ؟) خوب نرم کنید و با کمی روغن یا کره مخلوط کنید. آب لیمو را بگیرید

و به مخلوط بیفزاید. دقت کنید مقدار ریحان مصرفی سه چهار برابر مقداری

است که در تصویر می‌بینید...

s.m.m بازدید : 485 1395/04/05 نظرات (0)

میگوها را پاك كرده ،درآب وکمی نمک بمدت ۵دقیقه بپزید. پیاز داغ را همراه

با سیرومیگوها تفت داده سپس رب گوجه فرنگی , نمك وفلفل وکمی آب

به آن اضافه کنید.آب را همراه نمك به جوش آورده وماكارونی را در آب جوش

بریزید تا پخته وآماده شود, ماكارونی را آبكش كرده...

s.m.m بازدید : 265 1395/04/05 نظرات (0)

ماهی را پاك كرده و تفت دهید. پیاز داغ را همراه با سیر آماده كنید. سپس

رب گوجه فرنگی ،نمك وفلفل با یك لیوان آب مخلوط كرده وسس درست

كنید.گوشت ماهی را به این سس اضافه كنید. آب را همراه نمك به جوش

آورده وماكارونی را در آب جوش بریزید تا پخته...

s.m.m بازدید : 279 1395/04/05 نظرات (0)

‏۱) ‎پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک برش داده و با روغن زیتون تفت

دهید تا حدی که نرم و کمی طلایی شود‎.۲) ‎گوجه‌فرنگی پوست کنده

و خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس آب

گوجه‌فرنگی، فلفل ریز شده، نمک و پودر فلفل قرمز...

s.m.m بازدید : 249 1395/04/05 نظرات (0)

تره فرنگی را بشویید و به صورت خلالهای خیلی ریز درآورید. آن را در ۳ قاشق

سوپخوری کره تفت دهید تاشفاف شود. کدوها را نیز خلال کرده و به تره

فرنگی افزوده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. نمک ، فلفل و جوزهندی را به

آن اضافه کنید. مواد را در ظرف نسوزی که چرب کرده اید،...

تعداد صفحات : 17

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 695
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,531
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,409
  • بازدید ماه : 22,620
  • بازدید سال : 262,496
  • بازدید کلی : 5,876,053