ریحان، پیاز و سیر را در ماشین آشپزخانه یا هونگ (راستی آونگ گفته میشود
یا هونگ؟) خوب نرم کنید و با کمی روغن یا کره مخلوط کنید. آب لیمو را بگیرید
و به مخلوط بیفزاید. دقت کنید مقدار ریحان مصرفی سه چهار برابر مقداری
است که در تصویر میبینید...
ریحان، پیاز و سیر را در ماشین آشپزخانه یا هونگ (راستی آونگ گفته میشود
یا هونگ؟) خوب نرم کنید و با کمی روغن یا کره مخلوط کنید. آب لیمو را بگیرید
و به مخلوط بیفزاید. دقت کنید مقدار ریحان مصرفی سه چهار برابر مقداری
است که در تصویر میبینید...
میگوها را پاك كرده ،درآب وکمی نمک بمدت ۵دقیقه بپزید. پیاز داغ را همراه
با سیرومیگوها تفت داده سپس رب گوجه فرنگی , نمك وفلفل وکمی آب
به آن اضافه کنید.آب را همراه نمك به جوش آورده وماكارونی را در آب جوش
بریزید تا پخته وآماده شود, ماكارونی را آبكش كرده...
ماهی را پاك كرده و تفت دهید. پیاز داغ را همراه با سیر آماده كنید. سپس
رب گوجه فرنگی ،نمك وفلفل با یك لیوان آب مخلوط كرده وسس درست
كنید.گوشت ماهی را به این سس اضافه كنید. آب را همراه نمك به جوش
آورده وماكارونی را در آب جوش بریزید تا پخته...
۱) پیاز و سیر را به صورت خلالی نازک برش داده و با روغن زیتون تفت
دهید تا حدی که نرم و کمی طلایی شود.۲) گوجهفرنگی پوست کنده
و خرد شده را اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید. سپس آب
گوجهفرنگی، فلفل ریز شده، نمک و پودر فلفل قرمز...
تره فرنگی را بشویید و به صورت خلالهای خیلی ریز درآورید. آن را در ۳ قاشق
سوپخوری کره تفت دهید تاشفاف شود. کدوها را نیز خلال کرده و به تره
فرنگی افزوده و حدود ۲ دقیقه تفت دهید. نمک ، فلفل و جوزهندی را به
آن اضافه کنید. مواد را در ظرف نسوزی که چرب کرده اید،...
تعداد صفحات : 17