- ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.- مقداری
نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.- سپس آن
را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم. - پیاز و سیر را رنده
می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه،...
- ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.- مقداری
نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.- سپس آن
را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم. - پیاز و سیر را رنده
می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه،...
فلس های ماهی را می گیریم و شکمش را پاره می کنیم و محتویات آن را
خارج کرده تمیز می شوئیم و با کارد یا اره مخصوص آن را از وسط نصف می
نماییم بطوریکه بشکل دو عدد ماهی دربیاید. کره آب کرده، آبلیمو، نمک و
فلفل را مخلوط کرده و دو طرف قطعات ماهی را با این سس...
۱) برای درستکردن سس این ماهی سوخاری، سس مایونز، سیر رنده
شده، پودر فلفل قرمز، پوست رندهشده لیموترش، آب لیموترش و گشنیز
خردشده را خوب با هم مخلوط کرده، سپس با نمک و فلفل سیاه طعمدار
کنید. پس از آنکه مواد خوب با هم مخلوط شدند، کاسه ...
با طرف كند كارد فلسهای ماهی را گرفته آنرا خوب بشوئید وبه قطعات مناسبی
تقسیم نمائید .قطعات ماهی را نمك وفلفل زده ،بگذارید یك ساعتی بماند.تكه
های ماهی را در آرد غلطانده در روغن داغ سرخ كنید.(ماهی نباید زیاد سرخ
شود بلكه باید طلائی رنگ شود)گوجه فرنگی ریز را...
۱) آرد را در کاسه بزرگی ریخته زنجبیل،سیر،پودر فلفل قرمز،نمک و زردچوبه
را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط می کنیم.۲) فلفل سبز و گشنیز
را به آن افزوده و به هم می زنیم تا مخلوط شود.آب را به تدریج به آن اضافه
کرده و کاملا به هم بزنید تا خمیر نسبتا کلفتی بدست آید. سپس...
تعداد صفحات : 17