loading...
فوج
s.m.m بازدید : 284 1395/04/31 نظرات (1)

ماهی شکم پر

 

● مواد لازم : 
▪ ماهی ۱ عدد 
▪ گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم
▪ پیاز خرد شده ۱ عدد 
▪ سیر خرد شده ۲۵۰ گرم
▪ تمبرهندی به میزان لازم 
▪ گردو ۵۰ تا ۱۰۰ گرم 
▪ ادویه، نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم 
▪ روغن سرخ کردنی به میزان لازم 
● طرز تهیه:
- ماهی را کاملا تمیز کرده و داخل شکم آن را خالی می کنیم.
- مقداری نمک به ماهی می زنیم و می گذاریم مدت نیم ساعت بماند.
- سپس آن را کاملا شسته و با دستمال تمیز خشک می کنیم. 
- پیاز و سیر را رنده می کنیم و همراه با زرد چوبه، ادویه، فلفل و گشنیز خرد شده(درصورت تمایل مقدار کمی هم شوید) در یک ظرف می ریزیم و کمی سرخ می کنیم. 
- درب ظرف را می بندیم. بعد از ۱۰ دقیقه، آب تمبرهندی را به آن اضافه کرده و پس از ۲ تا ۳ دقیقه ظرف را از روی اجاق بر می داریم. 
- مواد فوق را داخل شکم ماهی قرار داده و آن را با نخ یا خلال دندان می بندیم. 
- در یک ظرف مقداری آرد و زرد چوبه می ریزیم و ماهی را آرام در آن می غلطانیم ، یا آرد وزرد چوبه را روی سطح ماهی می پاشیم.
- سپس ماهی را در ماهیتابه سرخ می کنیم تا هر دو طرف آن طلایی شود.
▪ نکته :
- به جای تمبرهندی می توان از آب لیمو یا آب نارنج نیز استفاده کرد. 
- به جای گشنیز و سیر می توان از پیاز داغ و گردو استفاده کرد.

 

منبع : سایت سیمرغ
برچسب ها ماهی شکم پر ,
ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط ohs در تاریخ 1395/04/31 و 19:14 دقیقه ارسال شده است

تشکر
پاسخ : خواهش میکنم
تشکر از نظر تان


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 557
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,054
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,932
  • بازدید ماه : 17,143
  • بازدید سال : 257,019
  • بازدید کلی : 5,870,576