loading...
فوج
s.m.m بازدید : 279 1395/05/02 نظرات (0)

ماهی قزل آلا با سس مرزه

 

ماهی قزل آلا با سس مرزه● مواد لازم: 
▪ ماهی قزل آلا به تعداد نفرات
▪ روغن زیتون۲ قاشق غذاخوری
▪ مرزه خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
▪ سیر ۳حبه 
▪ پودر زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری
▪ پوست رنده شده لیموترش یک عدد
▪ نمک
▪ فلفل 
▪ آب لیمو به مقدار لازم
● طرز تهیه: 
ماهی ها را پس از تمیز کردن به طور کامل شستشو دهید. در روی شکم ماهی به طور طولی شکاف ایجاد کنید. پس از خالی کردن شکم ماهی آن را به طور کامل شستشو داده و آب آن را تخلیه کنید. سپس به طور عرضی و مورب با یک چاقوی تیز در روی ماهی چند شکاف ایجاد کنید. سپس در ظرفی روغن زیتون، مرزه، سیر، زنجبیل، نمک، فلفل، پوست لیمو و مقداری آب لیمو ریخته و به طور کامل مخلوط کنید. مواد آماده شده را روی ماهی بریزید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. پس از گذشت نیم ساعت ماهی را روی کاغذ آلومینیوم گذاشته و در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در صورت تمایل و برای پخت بهتر ماهی می توانید روی آن را با یک ورق کاغذ آلومینیوم بپوشایند و بعد از پخت ماهی، کاغذ آلومینیوم را برداشته و با حرارت قسمت بالای فر( گریل) آن را به صورت برشته درآورید. مدت زمان پخت ماهی به اندازه آن بستگی دارد. به طور معمول یک عدد ماهی قزل آلای متوسط به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه آماده می شود. 
▪ نکته ها:
- این غذای کم چرب برای افراد با کلسترول و فشار خون بالا مناسب است. همچنین خوشمزه و سرشار از املاح معدنی و ویتامین هاست که برای کودکان و سالمندان غذای سالم و مفیدی است.
- در ضمن افرادی که دارای فشار خون بالا هستند، از افزودن نمک به این غذا خودداری کنند; چون دارای سایر طعم دهنده ها می باشد.

 

منبع : روزنامه ابتکار
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 697
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,610
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,488
  • بازدید ماه : 22,699
  • بازدید سال : 262,575
  • بازدید کلی : 5,876,132