loading...
فوج
s.m.m بازدید : 348 1395/05/01 نظرات (0)

ماهی شوریده با تمبر هندی

 

ماهی شوریده با تمبر هندیقلب یكی از مهم‌ترین اعضای بدن است. آخرین دستاوردهای پزشكی و البته علم تغذیه به این مهم دست یافته است كه با خوردن مرتب ماهی می توان تا حدودی از بروز بیماری های قلبی جلوگیری كرد. به این دلیل امروز ، غذایی را به شما پیشنهاد كرده‌ایم كه ماهی جزء اصلیآن است. 
● مواد لازم: 
▪ ماهی شوریده ۱ / عدد 
▪ تمبر هندی ۱ / بسته كوچك 
▪ تره، گشنیز، نعناع، جعفری و ریحان خرد شده ۱ / پیمانه بزرگ 
▪ آرد ذرت یا گندم ۱ / قاشق غذاخوری 
▪ كره ۵۰ / گرم 
▪ سیر رنده شده ۳ / حبه 
▪ گوجه‌فرنگی خرد شده ۲ / عدد 
▪ پیاز ۱ / عدد 
▪ نمك و ففل قرمز / به مقدار لازم 
● طرز تهیه: 
بعد از شستن ماهی، آن را از كمر باز می‌كنیم تا به شكم برسیم. داخل شكم ماهی را خالی می‌كنیم و می‌شوییم. به طوری كه شكم ماهی باز نشود و شكل آن به هم نخورد. تمبر هندی را با نصف لیوان آب كاملا مخلوط و صاف می‌كنیم تا مایه ترش رنگ و غلیظی به دست آید. 
پیاز و سیر را نیز با كره تفت می‌دهیم. بعد سبزی‌ها را اضافه می‌كنیم. وقتی سبزی‌ها نرم شدند، آرد را می‌ریزیم و خوب مخلوط می‌كنیم. بعد هم مایع تمبر هندی را همراه نمك و فلفل به مواد می‌افزاییم. سپس می‌گذاریم تا مایه كاملا‌ غلیظ شود. آنگاه مواد را از كمر درون ماهی ریخته و با نخ و سوزن ماهی را می‌دوزیم و در كاغذ آلومینیوم می‌پیچیم. زمان پخت این ماهی یك ساعت و ده دقیقه در پنجره وسط فر و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد است.

 

منبع : روزنامه سلامت
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 701
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,755
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,633
  • بازدید ماه : 22,844
  • بازدید سال : 262,720
  • بازدید کلی : 5,876,277