loading...
فوج
s.m.m بازدید : 399 1395/05/09 نظرات (0)

میگو پفکی

 

میگو پفکی● مواد لازم : 
▪ میگو ۱ کیلو 
▪ پیاز یک عدد ( درشت ) 
▪ آرد ۳/۲ لیوان 
▪ آبلیمو یک قاشق سوپخوری 
▪ ماست دو قاشق سوپخوری 
▪ زعفران نصف قاشق چایخوری 
▪ تخم مرع یک عدد 
▪ نمک مقدار لازم 
▪ بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری 
▪ فلفل مقدار لازم
● طرز تهیه : 
ابتدا میگو را پوست کنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یک عدد پیاز درشت را پوست کنده رنده کرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یک ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می کنیم . در ظرف را بسته و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفکی را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیکینگ پودر و نمک تهیه می کنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیکه مایع سفت شد با اضافه کردن کمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می کنیم ) سپس میگوها را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم . 
یک ظرف کوچک ( برای اینکه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را پائین کشیده و میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم وقتی یک طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد که روغن نسوزد .

 

منبع : زنده رود
برچسب ها میگو پفکی ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 444
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,995
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,873
  • بازدید ماه : 15,084
  • بازدید سال : 254,960
  • بازدید کلی : 5,868,517