loading...
فوج
s.m.m بازدید : 353 1394/10/03 نظرات (0)

گوشت چرخ‌کرده را با پیاز، سبزی، نمک، فلفل و ادویه مخلوط می‌کنیم. بادمجان‌ها

را بعد از شستن حلقه حلقه (با پوست) به اندازه ۱ سانتی‌متر می‌بریم و در روغن

کمی سرخ می‌کنیم تا اندازه‌ای که بادمجان زیاد شل نشود. گوجه فرنگی‌ها را نیز

به اندازهٔ کمتر از یک سانتی‌متر حلقه حلقه می‌بریم، روی ....

s.m.m بازدید : 325 1394/10/03 نظرات (0)

هر بادمجان را از بلندی به۴ قسمت تقسیم می كنبم به طوری كه ۴ ورقه نازك از

بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می كنیم.پیاز را ریز خرد می كنیم

كمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمك و فلفل را اضافه می كنیم كمی كه

سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می‌كنیم....

s.m.m بازدید : 335 1394/10/03 نظرات (0)

سبزی ها را پاك وخرد می كنیم ،‌مغز گردو رامی كوبیم ، زرشك را پاك كرده ومی‌شوییم.
در یك ظرف مقداری روغن ریخته ،‌گوشت وپیاز خرد شده را روی آن می ریزیم ،‌بعد سبزیها

،‌مغز گردو ،زرشك ، نمك ، فلفل وگوجه فرنگی خرد شده را به همراه دواستكان آب به آن

اضافه می كنیم وبا حرارت ملایم می گذاریم پخته وآب آن تمام وسرخ شود ...

s.m.m بازدید : 375 1394/10/03 نظرات (0)

ماکارونی را مطابق معمول آبکش کنید. قبل از ریختن ماکارونی در آب جوش آن

را خرد کنید و در آب بریزید.روغن را در تابه ای داغ کنید پیاز و سیر را اضافه کرده

و تفت دهید تا پیاز نرم شود سپس گوشت را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید

تا گوشت خوب سرخ شده و رنگ آن قهوه ای شود. زیره، رنده ...

s.m.m بازدید : 303 1394/10/03 نظرات (0)
 ابتدا فلفل دلمه و كدو را به صورت خلالی خرد می كنیم. بعد فیله مرغ را روی
تخته پهن می كنیم و در وسط آن خلال‌های فلفل دلمه و كدو را می‌چینیم.
بعد فیله مرغ را لوله می‌كنیم و با خلال دندان آن را می‌بندیم. درست مطابق
عكس، این لوله های فیله مرغ را با ۵ استكان آب بدون ...

تعداد صفحات : 25

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 444
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,005
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,883
  • بازدید ماه : 15,094
  • بازدید سال : 254,970
  • بازدید کلی : 5,868,527