loading...
فوج
s.m.m بازدید : 322 1394/12/03 نظرات (0)

۱) سر گوجه فرنگی ها را با چاقوی تیزی ببرید. فضای داخل هر یک از آنها را با قاشق

مرباخوری با دقت خالی کنید به صورتی که غشا، دیواره گوجه فرنگی، به قدری نازک

نشود که در حین پخت به اصطلاح وا برود؛ بنابراین یک قشر چند میلی متری برای

گوجه فرنگی ها باقی بگذارید. گوشت داخل گوجه فرنگی ها را در ظرف...

s.m.m بازدید : 334 1394/12/03 نظرات (0)

پیازها را در حرارت متوسط سرخ می کنیم تا طلا یی شوند گوشت ها را به آنها اضافه

می کنیم و به سرخ کردن ادامه می دهیم تا زمانیکه رنگشان عوض شود. سپس ۲/۱

پیمانه آب و نمک و فلفل ورب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم همه این مواد را

مخلوط کرده و بر روی حرارت قرار می دهیم تا زمانیکه آب آن تمام ...

s.m.m بازدید : 322 1394/12/03 نظرات (0)

سینه مرغ را ریز کنید، قارچ را خرد کنید، پیازچه‌ها را ریز کنید، سیب‌زمینی پخته را

با رنده‌ی درشت، رنده کنید، قسمت وسط کلم را هم ریز کنید. حالا حدود یک لیوان

از این مواد را در ظرفی بریزید و نمک و فلفل و زنجبیل و سیر را به آن اضافه ‌کنید و

با دست، مایه را مخلوط کنید. مواد آماده پیچیدن است. برگ‌های آماده...

s.m.m بازدید : 349 1394/12/03 نظرات (0)

ابتدا کرفس ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند.

سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده

شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید.کرفس تفت داده شده را داخل ژامبون

قرار داده و ژامبون را لول...

s.m.m بازدید : 315 1394/12/03 نظرات (0)

۱) کد‌وها را تمیز بشویید‌. سپس سر آنها را جد‌ا کرد‌ه و آرام با نوک چاقو د‌اخلشان

را خالی کنید‌.۲) برنج نیم پز را با گوجه فرنگی ریز شد‌ه، پیاز، جعفری، اد‌ویه و آبلیمو

مخلوط کرد‌ه و از مخلوط آماد‌ه شــد‌ه به اند‌ازه کافی د‌رون کد‌وها بریزید‌ و سر کد‌وها

را آرام بگذارید‌ و آنها را د‌ر قابلمه ...

تعداد صفحات : 25

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 695
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,542
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,420
  • بازدید ماه : 22,631
  • بازدید سال : 262,507
  • بازدید کلی : 5,876,064