loading...
فوج
s.m.m بازدید : 349 1394/12/03 نظرات (0)

دلمه کرفس

 

دلمه کرفس● مواد لازم:
▪ کرفس ۳ شاخه 
▪ تره فرنگی یک بوته 
▪ ژامبون حلقه شده ۴۰۰ گرم 
▪ پنیر پیتزا ۴۰۰ گرم 
▪ خامه ی زده شده ۱۵۰ گرم 
▪ پودر سیر، نمک و فلفل به مقدار لازم 
▪ روغن سرخ کردنی به مقدار لازم 
● طرز تهیه :
ابتدا کرفس ها را خرد کرده و با آب بپزید ، طوری که فقط نرم شوند، ولی له نشوند. سپس داخل روغن کمی تفت دهید. ژامبون ها باید به شکل حلقه ای برش داده شده باشند. تره فرنگی را هم خرد کنید.
کرفس تفت داده شده را داخل ژامبون قرار داده و ژامبون را لول کنید.
ژامبون ها را داخل ظرف مخصوص فر بچینید. لابه لای ژامبون ها تره فرنگی بپاشید. خامه ی زده شده را روی ژامبون ها ریخته و پنیر رنده شده یا پودر پنیر را روی خامه بریزید. مقداری نمک ، فلفل و پودر سیر روی مواد بپاشید.
ظرف را تا زمانی که ژامبون ها طلایی رنگ شوند ، داخل فر قرار دهید.

 

منبع : بیرتک
برچسب ها دلمه کرفس ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 703
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,835
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,713
  • بازدید ماه : 22,924
  • بازدید سال : 262,800
  • بازدید کلی : 5,876,357