loading...
فوج
s.m.m بازدید : 266 1395/04/03 نظرات (0)

سبزی این نوع کوکو د‌و قسمت (نیم کیلو) تره و یک قسمت (۲۵۰گرم)

اسفناج است سبزی‌ها را بعد‌ از شستن و خرد‌ کرد‌ن، با اضافه کرد‌ن ۴

عد‌د‌ تخم مرغ و کمی آرد‌ و نمک و فلفل و زرد‌چوبه ( و د‌رصورت تمایل

مقد‌اری زرشک ) د‌ر تابه ای که روغن آن د‌اغ شد‌ه می‌ریزیم ...

s.m.m بازدید : 334 1395/04/02 نظرات (0)

گوشت چرخ‌کرده، سیر، پیاز، جعفری خرد شده، خمیر نان و نمک و فلفل را با

هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید. سپس تخم‌مرغ زده‌شده را به آن

اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید. با این میزان مواد، ۲۰ عدد کوفته‌ریزه آماده

می‌شود. پس از اینکه مخلوط گوشتی را به صورت کوفته درآوردید،...

s.m.m بازدید : 649 1395/04/02 نظرات (0)

گوشت را با پیاز تف می دهیم. نمك،فلفل و ادویه زده ،با یك و نیم لیوان آب

می گذاریم تا گوشت بپزد. بعد لپه را كه قبلا” پخته ایم به گوشت اضافه می

كنیم. سبزی را هم اضافه كرده در صورت دلخواه كمی فلفل دلمه ای به

مواد گوشتی اضافه می كنیم. در آخر برنج و چاشنی ...

s.m.m بازدید : 265 1395/01/03 نظرات (0)

برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد.سپس تابه ای را روی گاز گذاشته

و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید.داخل گوجه

فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس

خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت ...

s.m.m بازدید : 290 1394/12/03 نظرات (0)

آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهی را

مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم

بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید تا تر و تازه شود بعد در سینی پهن كنید

و فیله ماهی را روی اسفناج قرار داده آن را لوله كنید و ماهی های....

تعداد صفحات : 25

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 874
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 21,014
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 14
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 22,892
  • بازدید ماه : 31,103
  • بازدید سال : 270,979
  • بازدید کلی : 5,884,536