فوج

دلمه مرغ و برنج
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

دلمه مرغ و برنج

دلمه مرغ و برنج

● مواد لازم

▪ یک فنجان برنج
▪ دو قاشق مرباخوری سس خردل
▪ نصف پیمانه سس مایونز
▪ یک فنجان ماست
▪ یک فنجان لوبیا سبز پخته شده
▪ ۵عدد پیازچه خرد شده
▪ چند برگ اسفناج یا کاهو
▪ نصف سینه مرغ پخته شده
▪ چند عدد گوجه فرنگی یا فلفل دلمه
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه
برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد.
سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید.
داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط کنید. سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کرده و یک دقیقه دیگر تفت دهید. حالا تمام مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کرده و درون فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.

نوشین نادری

 

منبع : روزنامه ایران

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد