فوج

دلمه ماهی با سس پنیر
امروز یکشنبه 19 مرداد 1399
تبليغات تبليغات

دلمه ماهی با سس پنیر

دلمه ماهی با سس پنیر

 

دلمه ماهی با سس پنیر● مواد لازم 
▪ برگ اسفناج درشت ۱۰۰ گرم یا ۱۰ تا ۱۲ عدد درشت 
▪ لیمو ترش ۱ عدد 
▪ پودر سیر یا سیر له شده ۱ قاشق چایخوری 
▪ آب ماهی ۲/۱ فنجان 
▪ پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری 
▪ فیله ماهی ۴ قطعه ( هر كدام ۱۵۰ گرم) 
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم 
▪ پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم 
● چگونگی تهیه
آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید تا تر و تازه شود بعد در سینی پهن كنید و فیله ماهی را روی اسفناج قرار داده آن را لوله كنید و ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید . آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود . دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی قرار داده و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید . مدت زمان پخت نیم ساعت است . این مقدار برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .
▪ توجه
۱) انتخاب صحیح ماهی
۲) رعایت زمان پخت در بخارپز

 

منبع : شبکه جهانی جام جم

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد