loading...
فوج
s.m.m بازدید : 289 1394/12/03 نظرات (0)

دلمه ماهی با سس پنیر

 

دلمه ماهی با سس پنیر● مواد لازم 
▪ برگ اسفناج درشت ۱۰۰ گرم یا ۱۰ تا ۱۲ عدد درشت 
▪ لیمو ترش ۱ عدد 
▪ پودر سیر یا سیر له شده ۱ قاشق چایخوری 
▪ آب ماهی ۲/۱ فنجان 
▪ پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری 
▪ فیله ماهی ۴ قطعه ( هر كدام ۱۵۰ گرم) 
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم 
▪ پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم 
● چگونگی تهیه
آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید تا تر و تازه شود بعد در سینی پهن كنید و فیله ماهی را روی اسفناج قرار داده آن را لوله كنید و ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید . آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود . دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی قرار داده و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید . مدت زمان پخت نیم ساعت است . این مقدار برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .
▪ توجه
۱) انتخاب صحیح ماهی
۲) رعایت زمان پخت در بخارپز

 

منبع : شبکه جهانی جام جم
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 416
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,353
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,231
  • بازدید ماه : 14,442
  • بازدید سال : 254,318
  • بازدید کلی : 5,867,875