close
دانلود آهنگ جدید
دلمه ماهی با سس پنیر

فوج

دلمه ماهی با سس پنیر
امروز دوشنبه 30 دی 1398
تبليغات تبليغات

دلمه ماهی با سس پنیر

دلمه ماهی با سس پنیر

 

دلمه ماهی با سس پنیر● مواد لازم 
▪ برگ اسفناج درشت ۱۰۰ گرم یا ۱۰ تا ۱۲ عدد درشت 
▪ لیمو ترش ۱ عدد 
▪ پودر سیر یا سیر له شده ۱ قاشق چایخوری 
▪ آب ماهی ۲/۱ فنجان 
▪ پیازچه خرد شده ۲ قاشق سوپخوری 
▪ فیله ماهی ۴ قطعه ( هر كدام ۱۵۰ گرم) 
▪ نمك و فلفل به مقدار لازم 
▪ پنیر خامه ای ۱۰۰ گرم 
● چگونگی تهیه
آب لیمو ترش ، سیر له شده ، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده قطعات ماهی را مدت ۲ تا ۳ ساعت در آن بگذارید تا طعم بگیرد . برگ سفناج را ۳۰ ثانیه در آب گرم بگذارید تا نرم شود بعد زیر آب سرد بگیرید تا تر و تازه شود بعد در سینی پهن كنید و فیله ماهی را روی اسفناج قرار داده آن را لوله كنید و ماهی های آماده را مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه داخل بخار پز بپزید . آب ماهی را با پنیر خامه ایی و پیازچه خرد شده روی حرارت ملایم بگذارید تا فقط گرم شود . دلمه ماهی را داخل ظرف مناسبی قرار داده و سس پنیر و پیازچه را روی آن بریزید . مدت زمان پخت نیم ساعت است . این مقدار برای ۴ نفر در نظر گرفته شده است .
▪ توجه
۱) انتخاب صحیح ماهی
۲) رعایت زمان پخت در بخارپز

 

منبع : شبکه جهانی جام جم

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد