املت گوجه فرنگی با پنیر

گوجه فرنگی: هشت عدد
فلفل دلمهای متوسط رنگی: نصف یك عدد
سیبزمینی متوسط: دو عدد
نخود فرنگی: ۱/۲ پیمانه
پنیر كورد: ۱۰۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
زیره سبز: دو قاشق چایخوری
زردچوبه: یك قاشق چایخوری
نمك-فلفل: یك قاشق چایخوری۱/۸- قاشق چایخوری
روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
آبلیمو ترش: یك قاشق غذاخوری
گشنیز تازه: دو قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا روغن را داغ كرده حدود یك دقیقه زیره سبز و زردچوبه را تفت میدهیم و بعد گوجهفرنگیها را در مخلوطكن به صورت پوره درمیآوریم.سپس سیبزمینی و فلفل دلمهای را نگینی خرد كرده همراه با نخودفرنگی، داخل پوره گوجهفرنگی میریزیم و می گذاریم حدود ۳۰ دقیقه بپزد و به روغن بیفتد. پنیر كورد را كه مكعبی خرد كردهایم همراه با نمك و فلفل به املت اضافه نموده بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش كرده،خامه و آبلیمو ترش تازه و گشنیز تازه خرد شده را به املت اضافه كرده و بعد سرو میكنیم. گفتنی است زمان طبخ این املت ۴۰ دقیقه است.
منبع : خانواده سبز