فوج

طرز تهيه کوکوي مرغ
امروز سه شنبه 15 اسفند 1402
تبليغات تبليغات

کوکوی مرغ

کوکوی مرغ

 

کوکوی مرغ● مواد لازم: 
▪ سینه مرغ پخته شده: ۱ عدد؛ 
▪ آب لیمو (یا آب یک عدد لیمو ترش تازه): ۱ قاشق مرباخوری؛ 
▪تخم مرغ: ۴ عدد؛ 
▪ آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری؛ 
▪ ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری؛ 
▪ سس گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری؛ 
▪ گردو خرد شده نه خیلی ریز: ۲ قاشق غذاخوری؛ 
▪ زرشک پلوئی: ۱ قاشق غذاخوری؛ 
▪ روغن مایع: به مقدار لازم؛ 
▪ زعفران دم کرده (حل شده در آبجوش): ۱ قاشق چای خوری؛ 
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم. 
● طرز تهیه: 
ابتدا مرغ را به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم. زرشک را شسته و با آرد مخلوط می کنیم، آن ها را در ظرف ریخته و به آن گردو، ماست، سس گوجه فرنگی، زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. 
سپس تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه می کنیم. ماهیتابه را روی حرارت قرار می دهیم و روغن را به آن اضافه می کنیم. پس از داغ شدن روغن، مایه ی کوکو را در ماهیتابه می ریزیم تا کوکو ببندد. وقتی یک طرف آن پخته شد طرف دیگر را بر می گردانیم و بدون آن که در ظرف را ببندیم آن را می پزیم. کمی که خنک شد آن را به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم. 
▪ نکته: 
از مرغ باقیمانده از غذاهای قبل هم می توان استفاده کرد.

 

منبع : خانواده ما

دسته بندي: اشپزی اسان, دلمه، کوفته، کوکو,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد