loading...
فوج
s.m.m بازدید : 351 1395/06/10 نظرات (0)

کوکوی مرغ

 

کوکوی مرغ● مواد لازم: 
▪ سینه مرغ پخته شده: ۱ عدد؛ 
▪ آب لیمو (یا آب یک عدد لیمو ترش تازه): ۱ قاشق مرباخوری؛ 
▪تخم مرغ: ۴ عدد؛ 
▪ آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری؛ 
▪ ماست چکیده: ۲ قاشق غذاخوری؛ 
▪ سس گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری؛ 
▪ گردو خرد شده نه خیلی ریز: ۲ قاشق غذاخوری؛ 
▪ زرشک پلوئی: ۱ قاشق غذاخوری؛ 
▪ روغن مایع: به مقدار لازم؛ 
▪ زعفران دم کرده (حل شده در آبجوش): ۱ قاشق چای خوری؛ 
▪ نمک و فلفل: به میزان لازم. 
● طرز تهیه: 
ابتدا مرغ را به اندازه ۲ بند انگشت خرد می کنیم. زرشک را شسته و با آرد مخلوط می کنیم، آن ها را در ظرف ریخته و به آن گردو، ماست، سس گوجه فرنگی، زعفران، آب لیمو، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. 
سپس تخم مرغ را به بقیه مواد اضافه می کنیم. ماهیتابه را روی حرارت قرار می دهیم و روغن را به آن اضافه می کنیم. پس از داغ شدن روغن، مایه ی کوکو را در ماهیتابه می ریزیم تا کوکو ببندد. وقتی یک طرف آن پخته شد طرف دیگر را بر می گردانیم و بدون آن که در ظرف را ببندیم آن را می پزیم. کمی که خنک شد آن را به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم. 
▪ نکته: 
از مرغ باقیمانده از غذاهای قبل هم می توان استفاده کرد.

 

منبع : خانواده ما
برچسب ها کوکوی مرغ ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 420
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,455
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,333
  • بازدید ماه : 14,544
  • بازدید سال : 254,420
  • بازدید کلی : 5,867,977