فوج

طرز تهیه خورش‌های مشهور چین
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

خورش‌های مشهور چین

خورش‌های مشهور چین

 

خورش‌های مشهور چینخورشهای چین به لحاظ هنر آشپزی دارای سبک‌های گوناگون است . در این میان آنچه از همه بیشتر تاثیرگذار بوده و جنبه نمایندگی داشته و مورد شناسایی عمومی جامعه قرار گرفته ، هشت خورش مشهور چین از جمله لو - استان شان دونگ – چوان - استان سی چوان - یوه - استان گوانگ دونگ – مین - استان فو جیان - سو - استان جیانگ سو- جه - استان جه جیانگ- سیان - استان خونان – خویی - استان ان خویی است. تهیه این خورش ها با تاریخ و قدمت دیرینه و ویژگی هنر آشپزی آن ارتباط پیوسته دارد . ضمنا تحت تاثیر شرایط طبیعی – جغرافیایی – اب و هوا – منابع – محصولات مخصوص و عادات غذایی شکل گرفته است. بعضی این هشت خورش را با تجسم شخصیت ترسیم می‌کنند بر این مبنا: خورشهای استان جیانگ سو و جه جیانگ همانند زیبارویان جنوب لطیف و خوشگل و ساده و بالطافت است. خورشهای شان دون و ان خویی همانند مرد تندرست شمالی ساده و بی‌پیرایه است. خورشهای گوانگ د ونگ و فوجیان مانند پسرناز پرورده خانواده‌های متمول و متنفذ برجسته و شایان تحسین است. خورشهای سی چوان و خونان همانند روشنفکران دارای سبک قدیمی، محتوا و استعداد است.

 

منبع : رادیو بین‌المللی چین

دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای شرقی، غربی,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد