خورشهای مشهور چین
خورشهای مشهور چین
خورشهای چین به لحاظ هنر آشپزی دارای سبکهای گوناگون است . در این میان آنچه از همه بیشتر تاثیرگذار بوده و جنبه نمایندگی داشته و مورد شناسایی عمومی جامعه قرار گرفته ، هشت خورش مشهور چین از جمله لو - استان شان دونگ – چوان - استان سی چوان - یوه - استان گوانگ دونگ – مین - استان فو جیان - سو - استان جیانگ سو- جه - استان جه جیانگ- سیان - استان خونان – خویی - استان ان خویی است. تهیه این خورش ها با تاریخ و قدمت دیرینه و ویژگی هنر آشپزی آن ارتباط پیوسته دارد . ضمنا تحت تاثیر شرایط طبیعی – جغرافیایی – اب و هوا – منابع – محصولات مخصوص و عادات غذایی شکل گرفته است. بعضی این هشت خورش را با تجسم شخصیت ترسیم میکنند بر این مبنا: خورشهای استان جیانگ سو و جه جیانگ همانند زیبارویان جنوب لطیف و خوشگل و ساده و بالطافت است. خورشهای شان دون و ان خویی همانند مرد تندرست شمالی ساده و بیپیرایه است. خورشهای گوانگ د ونگ و فوجیان مانند پسرناز پرورده خانوادههای متمول و متنفذ برجسته و شایان تحسین است. خورشهای سی چوان و خونان همانند روشنفکران دارای سبک قدیمی، محتوا و استعداد است.
منبع : رادیو بینالمللی چین
دسته بندي: اشپزی اسان,غذاهای شرقی، غربی,