loading...
فوج
s.m.m بازدید : 332 1395/04/03 نظرات (0)

برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار می شوییم. گوجه فرنگی را آب گرفته

با دو سه لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم بطوریکه تقریبا چهار

انگشت از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتیکه کمتر بود کمی آب اضافه می

کنیم. یک قاشق سوپخوری نمک داخل آب برنج می ریزیم سه ...

s.m.m بازدید : 351 1395/04/02 نظرات (0)

برنج را خیس می‌کنیم هسته آلبالو را می‌گیریم شکر را روی آلبالو می‌ریزیم ظرف

آلبالو را (که بهتر است لعابی باشد) روی آتش می‌گذاریم تا جوش بیاید به‌طوری

که بعد از جوش آمدن یک ربع تا ۲۰دقیقه تقریباً روی آتش بماند تا شربت کمی

غلیظ شود (برای آلبالوی لای پلو لازم نیست شربت به مرحله قوام ...

s.m.m بازدید : 2223 1395/04/02 نظرات (0)

ابتدا آلبالو را شسته و هسته آن را در می آوریم و سپس شكر را در آلبالو

ریخته و مخلوط می كنیم و ۲و۳ ساعت می گذاریم بماند گوشت و پیاز را

می پزیم و خرد می كنیم ، برنج را خیس كرده و آبكش می كنیم و كمی

دون برمی داریم سپس ته قابلمه را روغن می ریزیم ...

s.m.m بازدید : 315 1395/01/03 نظرات (0)

برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار می شوییم. گوجه فرنگی را آب گرفته با

دو سه لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم بطوریکه تقریبا چهار انگشت

از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتیکه کمتر بود کمی آب اضافه می کنیم. یک

قاشق سوپخوری نمک داخل آب برنج می ریزیم سه چهار قاشق ...

s.m.m بازدید : 324 1395/01/03 نظرات (0)

۱) قابلمه متوسطی آماده کرده و روغن و کره را در آن بریزید و روی شعله اجاق‌گاز قرار

دهید، سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و ۶ تا ۷ دقیقه حرارت دهید تا پیاز نرم

شود. حالا سیر و گوجه‌فرنگی را افزوده و حدود ۳ دقیقه دیگر حرارت دهید.۲ ) برنجی

که از ۲ ساعت پیش خیس کرده بودید را داخل سبدی آبکشی کنید و...

تعداد صفحات : 23

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 439
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,837
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,715
  • بازدید ماه : 14,926
  • بازدید سال : 254,802
  • بازدید کلی : 5,868,359