کباب کبک
گوشت کبک : ۱۲۰۰ گرم
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
پیاز خام خلال شده : ۳ عدد
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
کرفس خرد شده : قدری
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
کبک یکی از پرندگانی است که دارای گوشت لطیف و بسیار نرم است و بهترین خوراک آن به طریق کباب است، معمولاً گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر ست، ضمناً نسبت به قرقاول نیز فراوانتر است و در پائیز و زمستان که موقع شکار آن است بیشتر یافت میشود. در هر حال ما طریقه کباب کردن آن را ذیلاً شرح میدهیم.
پرهای کبک را بهدقت میگیریم و پرهای ریز باقیمانده را بهدقت میسوزانیم، بعد آن را میشوئیم و خشک میکنیم و گوشت آن را مثل کباب جوجه قطعه قطعه مینمائیم و در آب لیمو و روغن زیتون میخوابانیم، بعد قطعات آن را بهطوری که سینهها و ران ها جدا باشند به سیخ میکشیم ابتدا ران ها را روی آتش کمی برشته میکنیم، بعد سینهها را روی آتش میگذاریم و با حرارت ملایم آنها را برشته میسازیم و سیخ خا را مرتب پشت و رو میکنیم و از سس روغن زیتون و آب لیمو مرتباً روی قطعات کبک میدهیم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود، بدون اینکه مغز آن خشک گردد.
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
پیاز خام خلال شده : ۳ عدد
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
کرفس خرد شده : قدری
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
کبک یکی از پرندگانی است که دارای گوشت لطیف و بسیار نرم است و بهترین خوراک آن به طریق کباب است، معمولاً گوشت قرقاول نر تردتر و بهتر ست، ضمناً نسبت به قرقاول نیز فراوانتر است و در پائیز و زمستان که موقع شکار آن است بیشتر یافت میشود. در هر حال ما طریقه کباب کردن آن را ذیلاً شرح میدهیم.
پرهای کبک را بهدقت میگیریم و پرهای ریز باقیمانده را بهدقت میسوزانیم، بعد آن را میشوئیم و خشک میکنیم و گوشت آن را مثل کباب جوجه قطعه قطعه مینمائیم و در آب لیمو و روغن زیتون میخوابانیم، بعد قطعات آن را بهطوری که سینهها و ران ها جدا باشند به سیخ میکشیم ابتدا ران ها را روی آتش کمی برشته میکنیم، بعد سینهها را روی آتش میگذاریم و با حرارت ملایم آنها را برشته میسازیم و سیخ خا را مرتب پشت و رو میکنیم و از سس روغن زیتون و آب لیمو مرتباً روی قطعات کبک میدهیم تا هردو طرف آنها خوب کباب شود، بدون اینکه مغز آن خشک گردد.