فوج

طرز تهیه پلوی لوبیا با کوفته ریزه
امروز یکشنبه 30 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

پلوی لوبیا با کوفته ریزه

پلوی لوبیا با کوفته ریزه

 

● مواد لازم : ( ۴ تا ۶ نفر) 
لوبیا چشم بلبلی ۱ پیمانه 
برنج ایرانی ۳ پیمانه 
سویا ۲/۱ پیمانه 
پیاز ۴عدد 
روغن مایع ۲/۱ پیمانه 
نمک، فلفل سیاه ۲ قاشق چایخوری – ۸/۱ قاشق چایخوری 
زرچوبه - دارچین ۱ قاشق چایخوری – ۴/۱ قاشق چایخوری 
پودرزعفران ۴/۱ قاشق چایخوری 
آرد لپه ۲ قاشق غذاخوری 
کره پاستوریزه گیاهی ۵۰ گرم 
● طرزتهیه: 
ابتدا لوبیا چشم بلبلی را ۲ ساعت خیس کرده و بعد می پزیم. ۳ عدد پیاز را سرخ کرده با زرچوبه و دارچین و زعفران و نمک و فلفل را همراه لوبیای پخته شده مخلوط می کنیم کنار می گذاریم و برنج را آبکش نموده وقتی دم کشید موقع کشیدن لا به لا و روی برنج را از مایه با لا توی دیس کشیده و دورتا دور آن را با کوفته ریزه تزئین می نمائیم. 
● طرزآماده کردن سویا:
سویا را حدود ۱۰ دقیقه در آب سرد خیس می کنیم وقتی اضافه حجم پیدا کرد و نرم شد آب آنرا خالی کرده، سپس ۵ دقیقه با آب جوش می جوشانیم تا بوی ناخوشایند و مواد افزودنی آن گرفته شود. بعد آبکشی می کنیم و اضافی آب آنرا خوب می گیریم. در این حالت برای طبخ هر نوع غذا آماده است. در این دستور سویای آماده شده را با ۱ عدد پیاز چرخ می کنیم و نمک، فلفل، آرد لپه و زرچوبه را به آن اضافه کرده و خوب ورز می دهیم. توی دست گلوله های کوچک درست می کنیم و در روغن مایع که داغ شده سرخ می کنیم به شکل کوفته ریزه درمی آید.

 

منبع : شبکه جهانی جام جم

دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد