loading...
فوج
s.m.m بازدید : 361 1395/01/03 نظرات (0)

برنج را پس از پاک کرد‌ن و شستن با آب و نمک خیس می‌کنیم. اسفناج را پس از

آن که پاک کرد‌یم و خوب شستیم، بد‌ون آب می‌پزیم. آبی که از خود‌ اسفناج خارج

می‌شود‌، باید‌ کاملاً به خورد‌ش برود‌. گوشت چرخ کرد‌ه را با یک پیاز رند‌ه شد‌ه و

نمک و فلفل و زرد‌چوبه خوب ورز می‌د‌هیم و به صورت کوفته ریزه د‌ر...

s.m.m بازدید : 286 1395/01/03 نظرات (0)

پیازها را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم گوشت را نیز در پیاز سرخ می کنیم گوجه ها

ریز خرد کرده به گوشت و پیاز اضافه می کنیم اگر از پوست گوجه را در غذا دوست

ندارید حتما پوست گوجه را بگیرید در انتها کمی رب سرخ شده برای بهتر شدن

رنگ غذا به آن اضافه می کنیم. سیب زمینی ها را به صورت نگینی...

s.m.m بازدید : 295 1395/01/03 نظرات (0)

برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار می‌شوئیم گوجه فرنگی را آب گرفته با دو

سه لیوان آب مخلوط می‌کنیم و روی برنج می‌ریزیم به‌طوری که تقریباً چهار انگشت

از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتی‌که کمتر بود کمی آب اضافه می‌کنیم یک

قاشق سوپ خوری نمک داخل آب برنج می‌ریزیم سه...

s.m.m بازدید : 447 1395/01/03 نظرات (0)

برنج را خیس کی می‌کنیم هسته آلبالو را می‌گیریم شکر را روی آلبالو می ریزیم

ظرف آلبالو را (که بهتر است لعابی باشد) روی آتش می‌گذاریم تا جوش بیاید به‌

طوری که بعد از جوش آمدن یک ربع تا ۲۰دقیقه تقریباً روی آتش بماند تا شربت

کمی غلیظ شود (برای آلبالوی لای پلو لازم نیست شربت به ...

تعداد صفحات : 23

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 433
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,637
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,515
  • بازدید ماه : 14,726
  • بازدید سال : 254,602
  • بازدید کلی : 5,868,159