فوج

چلو و خورشت - 23
امروز پنجشنبه 23 مرداد 1399
تبليغات تبليغات

اسفناج پلو

برنج را پس از پاک کرد‌ن و شستن با آب و نمک خیس می‌کنیم. اسفناج را پس از

آن که پاک کرد‌یم و خوب شستیم، بد‌ون آب می‌پزیم. آبی که از خود‌ اسفناج خارج

می‌شود‌، باید‌ کاملاً به خورد‌ش برود‌. گوشت چرخ کرد‌ه را با یک پیاز رند‌ه شد‌ه و

نمک و فلفل و زرد‌چوبه خوب ورز می‌د‌هیم و به صورت کوفته ریزه د‌ر...

دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

استانبولی پلو

پیازها را ریز خرد کرده و سرخ می کنیم گوشت را نیز در پیاز سرخ می کنیم گوجه ها

ریز خرد کرده به گوشت و پیاز اضافه می کنیم اگر از پوست گوجه را در غذا دوست

ندارید حتما پوست گوجه را بگیرید در انتها کمی رب سرخ شده برای بهتر شدن

رنگ غذا به آن اضافه می کنیم. سیب زمینی ها را به صورت نگینی...

دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

استامبولی پلو

برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار می‌شوئیم گوجه فرنگی را آب گرفته با دو

سه لیوان آب مخلوط می‌کنیم و روی برنج می‌ریزیم به‌طوری که تقریباً چهار انگشت

از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتی‌که کمتر بود کمی آب اضافه می‌کنیم یک

قاشق سوپ خوری نمک داخل آب برنج می‌ریزیم سه...

دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

آلبالو پلو با مرغ

برنج را خیس کی می‌کنیم هسته آلبالو را می‌گیریم شکر را روی آلبالو می ریزیم

ظرف آلبالو را (که بهتر است لعابی باشد) روی آتش می‌گذاریم تا جوش بیاید به‌

طوری که بعد از جوش آمدن یک ربع تا ۲۰دقیقه تقریباً روی آتش بماند تا شربت

کمی غلیظ شود (برای آلبالوی لای پلو لازم نیست شربت به ...

دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد