close
دانلود آهنگ جدید
چلو و خورشت - 4

فوج

چلو و خورشت - 4
امروز دوشنبه 30 دی 1398
تبليغات تبليغات

خورش مرغ مکزیکی

(nwmk.ir)قطعات مرغ را خوب شسته وآبکشی کنید. سپس روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب

بگذارید تا به مدت ۲۰دقیقه بپزد. در هنگام پخت به آن کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و یک

عدد پیاز همراه با یک عدد سیر روی آن خرد کنید تا مرغ طعم بهتری بگیرد. قطعات مرغ را در صافی

انداخته و آب مرغ را کنار می گذاریم. روغن را در ماهیتابه ریخته و بعد از...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

خورش مرغ ساده

(nwmk.ir)ابتدا مرغ را با پیاز و سیر خرد شده و ۲ لیوان آب بر روی گاز با شعله کم می گذاریم.سپس

نمک و فلفل و دارچین را هم به آن اضافه می کنیم و می گذاریم مرغ نیم ساعت روی اجاق گاز بماند.

سس گوجه فرنگی و آبلیمو را به مرغ اضافه می کنیم و می گذاریم مرغ ۴۵ دقیقه دیگر روی اجاق گاز

با حرارت ملایم بپزد. سیب زمینی ها را خلال کرده سرخ می کنیم و در...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

خورش مرغ بالتی

(nwmk.ir)در متون پزشكی چینی كه از ۲۰۰۰ سال پیش به جا مانده اند و نیز بسیاری از نسخ قدیمی

شرقی به زنجبیل اشاره شده است. در سال ۱۶۰۰ میلادی شخصی به نام لردزوچی زنجبیل را برای

اولین بار به انگلستان برد و دوست گیاه شناس او تاثیر مثبت زنجبیل در گرمابخشی را تایید و مصرف

آن را برای كمك به سوءهاضمه تجویز می نماید. در گذشته برای كاهش فشار ...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

خورش ماست به طریق هندی

(nwmk.ir)مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن،با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده،با حرارت ملایم

می گذاریم بپزد. گشنیز را تمیز کرده، می شوئیم و ریز خرد می کنیم. سیر را کوبیده با گشنیز در

روغن کمی سرخ می نمائیم و آن را در ظرف مرغ می ریزیم. زیره را اضافه نموده، زعفران را در

کمی آب جوش حل می نماییم . نصف آن را در...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

خورش ماست

(nwmk.ir)گوشت را همراه بایك عدد پیاز و آب می پزیم تا خوب پخته شود و تنها یك استكان آب

داشته باشد، سپس آن را از استخوان جدا كرده و خوب می كوبیم، البته گوشت را باید در ظرفی بزرگ

قرار داده و با گوشت كوب آن را خوب نرم كرد. در حین كوبیدن آب باقی مانده را به آن اضافه می

كنیم تاگوشت سفید شود، تخم مرغها را دانه دانه شكسته می كوبیم، در...


 


دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد