loading...
فوج
s.m.m بازدید : 453 1395/04/04 نظرات (0)

خوراک مرغابی

 

گوشت مرغابی  :  ۱۲۰۰ گرم
پرتقال  :  ۱۰ گرم
کیوی  :   عدد
برنج  :  ۵۰ گرم
پیاز  :  ۱ گرم
نمک  :   عدد

سه عدد از پرتقال‌ها را پوست کنده آن را پر پر نموده مغز آنها را از پوست جدا کرده در شکم مرغابی جای دهید.
سپس شکم مرغ را با یک چوب کبریت بدوزید و مقداری روغن در قابلمه ریخته مرغابی و پیاز را با آن سرخ کنید. و آب پنج عدد پرتقال یک لیوان آب گوشت و نمک و یک برگ بو در آن ریخته درش را ببندید و بگذارید خوب بپزد.
موقع کشیدن، چلو و سس مرغابی را در قاب ریخته مرغابی را روی آن قرار داده و دو عدد پرتقال را حلقه حلقه بریده و هر یک از حلقه‌ها را از وسط نصف نموده دور قاب بچینید.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 580
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,358
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,236
  • بازدید ماه : 17,447
  • بازدید سال : 257,323
  • بازدید کلی : 5,870,880