loading...
فوج
s.m.m بازدید : 375 1395/04/04 نظرات (0)

خورش فسنجان با پسته

 

خورش فسنجان با پسته● یک نوع غذای محلی کرمان 
▪ مواد بکاررفته؛ سینه مرغ یاکوفته ریزه - مغز پسته ساییده - پیاز سرخ شده -رب انار - شکر - زعفران سائیده - نمک وفلفل و زرد چوبه. 
▪ دستور پخت؛ کوفته ریزه هارا درست کرده درمقداری آب وروغن آنها راسرخ می کنیم . پیازهای خلال شده را نیز درروغن سرخ می کنیم وپسته های آسیاب شده رااضافه کرده وباحرارت ملایم مرتب بهم می زنیم ´تاµ دقیقه کافی است .سپس کوفته های سرخ شده رابامقدارکمی نمک وزرد چوبه اضافه کرده وآب با رب انار، شکروزعفران اضافه کرده وآرام بهم می زنیم تاپسته هاگلوله نشود. سپس حرارت راکم کرده می گذاریم آرام بجوشد تاکاملا به روغن بیفتد. طعم ترش یاشیرین آن بستگی به علا قه شما دارد.

 

منبع : روزنامه کارگزاران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 19
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 702
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,768
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,646
  • بازدید ماه : 22,857
  • بازدید سال : 262,733
  • بازدید کلی : 5,876,290