loading...
فوج
s.m.m بازدید : 435 1395/04/03 نظرات (0)

خرمالو را شسته، پوست کنده و آن را با یک لیوان سر پر سرکه سفید در قابلمه

می‌ریزیم تا چند دقیقه بجوشد. سپس خرمالو را به شکل پوره له و نرم می‌کنیم.

برای این کار می‌توان خرمالو را در مخلوط‌کن ریخته (با دور کند)، از صافی رد کرده

یا آن را با رنده، له و نرم نمود.(دقت شود که اگر خرمالو هسته داشت، ...

s.m.m بازدید : 285 1395/04/03 نظرات (0)

۱) دو سه لیوان آب را در کاسه‌ای بریزید و سماق را به آن اضافه کنید تا خیس

بخورد. مدت زمان لازم برای خیساندن سماق ۲ ساعت است. پس از آن

مخلوط سماق و آب را از صافی عبور دهید و آب آن را به ظرف دیگری منتقل

کنید. تمبر هندی را نیز در یکی دو لیوان آب خیس کنید ...

s.m.m بازدید : 387 1395/04/03 نظرات (0)

برای تهیه این ترشی می‌توانیم از پوست‌های لیمو ترش که آب آن را گرفته‌ایم

استفاده کنیم. داخل پوست‌های لیمو را کاملاً خالی و تمیز می‌کنیم، برای هر

یک کیلو پوست لیمو ۳ کیلو سرکه در نظر می‌گیریم. پوست‌های لیمو را دو

بار در آب می‌جوشانیم و یکی دو روز در آب سرد قرار می‌دهیم ...

s.m.m بازدید : 285 1395/04/03 نظرات (0)

پوست پرتقال یا نارنج بدون گرفتن قسمت سفیدی آن دو بار در آب می‌

جوشانیم و ۲۴ ساعت در آب سرد می‌گذاریم بماند و گاهی آب آن را

عوض می‌کنیم تا تلخی آن کاملاً گرفته شود. بعد پوست‌ها را روی

پارچه پهن می‌کنیم تا رطوبت آن از بین برود بعد آن ..

s.m.m بازدید : 352 1395/04/03 نظرات (0)

این ترشی مخصوص قزوین است و نام محلی آن گله ترشی است و با کمی

دقت در تهیه آن ترشی بسیار مطلوبی آماده می‌شود و انگور در آن نهایت

تازگی می‌ماند و در غیر فصل انگور مطلوب و جالب است، برای تهیه این

ترشی از انگورهای گرد و سفید که پوست آنها کلفت...

تعداد صفحات : 8

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 416
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,346
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,224
  • بازدید ماه : 14,435
  • بازدید سال : 254,311
  • بازدید کلی : 5,867,868