فوج

سالادها، سس ها و ترشیجات - 7
امروز پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

ترشی انبه

چون معمولاً انبه خشک در دسترس می‌باشد لذا قبلاً برای آماده کردن انبه

خشک به طریق ذیل عمل می‌کنیم:انبه را یک شب در آب لیمو حل می‌کنیم

و با رب گوجه فرنگی مخلوط می‌نمائیم و زعفران سائیده و دارچین و هل

کوبیده و خاک قند را اضافه می‌کنیم، مقدار خاک قند و سایر...

دسته بندي: اشپزی اسان,سالاد،سس وترشیجات,

تخم مرغ و سالاد کالباس

کالباس را در تابه ای قرار داده و به آرامی آن را تا جایی حرارت دهید که طلایی

رنگ شود. سپس نان ها را به مکعب های کوچک تقسیم کرده و کره را به تابه

اضافه کرده و صبر کنید تا نان ها طلایی رنگ شود. کاهوی خرد شده را با

کالباس، موسیر خرد شده، نمک، فلفل، سرکه و روغن زیتون...

دسته بندي: اشپزی اسان,سالاد،سس وترشیجات,

تَبــــولی (سالاد لبنانی)

بلغور را با آب ولرم به مدت۱۵ دقیقه خیس و سپس آبکش می کنیم به طوری

که آب آن کاملاٌ گرفته شود آن را در یک ظرف بزرگ می ریزیم، جعفری، نعنا،

گوجه فرنگی، پیاز و پیازچه را به آرامی با بلغور مخلوط می کنیم، نمک و

فلفل را اضافه می کنیم...

دسته بندي: اشپزی اسان,سالاد،سس وترشیجات,

پیاز ترشی

نعناع را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم. بعد سیر

را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم، سپس شیشه مناسبی

را انتخاب می‌نمائیم و یکی دو ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده

و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر...

دسته بندي: اشپزی اسان,سالاد،سس وترشیجات,

انبه ترشی

ابتدا انبه را خرد و بعد رب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنیم سپس یک

لیوان آب لیمو را به مواد اضافه کرده و بعد هم نمک، شکر، دارچین و زعفران

را به مواد اضافه می کنیم در پایان سرکه را ریخته و بهم می زنیم تا تمام

مواد با هم مخلوط شوند و ترشی جا بیفتد. این ترشی...

دسته بندي: اشپزی اسان,سالاد،سس وترشیجات,

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد