loading...
فوج
s.m.m بازدید : 306 1395/04/03 نظرات (0)

ترشی انبه

 

سرکه  :  ۰.۵ لیتر
نمک  :   قدری
آب لیموترش  :  ۰.۵ لیتر
انبه  :  ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی  :  ۲۵۰ گرم
زعفران  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
هل  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
دارچین  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
خاک قند  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
چون معمولاً انبه خشک در دسترس می‌باشد لذا قبلاً برای آماده کردن انبه خشک به طریق ذیل عمل می‌کنیم:
انبه را یک شب در آب لیمو حل می‌کنیم و با رب گوجه فرنگی مخلوط می‌نمائیم و زعفران سائیده و دارچین و هل کوبیده و خاک قند را اضافه می‌کنیم، مقدار خاک قند و سایر ادویه‌جات بستگی به ذائقه ما دارد و به اندازهای که دوست داریم می‌توانیم کم یا زیاد کنیم. 
بعد سرکه را می‌ریزیم و به‌هم می‌زنیم تا تمام مواد مخلوط شده و برشی کاملاً جا بیافتد این ترشی باید کاملاً غلیظ و تقریباً سفت باشد.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 23
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 603
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,695
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,573
  • بازدید ماه : 17,784
  • بازدید سال : 257,660
  • بازدید کلی : 5,871,217