loading...
فوج
s.m.m بازدید : 282 1395/04/03 نظرات (0)

خیارها را خوب بشویید و از طول به چهار قسمت برش بزنید. آنها را در ظرف

گودی بریزید و نمك را روی آنها بپاشید. در ظرف را بسته یك شب كنار بگذارید.

خیارها را در آبكشی ریخته و با آب سرد خوب آبكشی كنید.باقی مانده مواد

را در ظرفی ریخته روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا به ...

s.m.m بازدید : 301 1395/04/03 نظرات (0)
پیازها را با پوست خوب بشویید سپس در ظرف گود بزرگی با نمك مخلوط
كنید و كمی آب به آن اضافه كنید. در ظرف را بپوشانید و بگذارید دو روز به
همان صورت بماند. طی این دو روز چند بار مخلوط نمك و پیاز را هم بزنید.
پیازها را در یك آبكش خالی كنید و پوست آنها را بگیرید...
s.m.m بازدید : 335 1395/04/03 نظرات (0)

شپله تازه تلخ است و معمولاً فروشندگان این گیاه نوع آب نمک خورده آن

را به بازار می آورند و اگر کسی شپله تازه خریداری کرد بهتر است.به مدت

یک ماه آن را در آب نمک قرار داده و در طول این یک ماه تنها یکی- دو بار

آب آن عوض شود...

s.m.m بازدید : 333 1395/04/03 نظرات (0)

بادمجان‌ها را می‌توانیم در فر یا روی آتش کبابی کنیم به حدی که پوست

بادمجان به‌راحتی کنده شده و گوشت آن کاملاً بپزد. بعد پوست بادمجان‌ها

را میکنیم و در الک یا آبکش چوبی می‌چینیم و روی آن را پارچه می‌کشیم

و شیئ سنگینی روی پارچه قرار می‌دهیم تا آب بادمجان کاملاً ...

s.m.m بازدید : 434 1395/04/03 نظرات (0)

رازیانه را از دسته ساقه ای آن نباید جدا کرد؛ ابتدا با قیچی دسته دسته آن

را بریده و داخل ظرف ترشی گذاشته شود بعد هم سرکه و نمک به آن اضافه

شود.این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است برای سبز ماندن این

ترشی می توان از «کادکبود» استفاده کرد...

تعداد صفحات : 8

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 416
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,348
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,226
  • بازدید ماه : 14,437
  • بازدید سال : 254,313
  • بازدید کلی : 5,867,870