loading...
فوج
s.m.m بازدید : 284 1395/04/04 نظرات (0)

نعناع را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم‌. بعد سیر را

پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم، سپس شیشه مناسبی را

انتخاب می نمائیم و یکی دو ردیف هویج و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده

و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری هویج و بعد نعناع ...

s.m.m بازدید : 334 1395/04/04 نظرات (0)

با موسیر به تنهائی یا مخلوط با سایر مواد می‌توان ترشی تهیه نمود. از

موسیر تازه یا خشک می‌توان برای تهیه ترشی استفاده کرد. موسیر

تازه چون کمتر در دسترس قرار دارد از موسیر خشک بیشتر استفاده

می‌شود ولی در هر حال ما دستور استفاده از هر ...

s.m.m بازدید : 277 1395/04/04 نظرات (0)

۱) ابتدا موسیر را با آب سرد بشویید سپس به مدت ۲۴ ساعت در آب سرد

خیس کنید.هر چند ساعت یک بار آب را عوض کنید سپس در آبکش ریخته

تا آب آن برود آنگاه روی پارچه تمیزی پهن کنید تا کمی خشک شود. 
۲) بادمجان ها را بشویید و با پوست به اندازه دلخواه خرد...

s.m.m بازدید : 295 1395/04/04 نظرات (0)

بادمجان‌ها را در فر یا کباب‌پز کبابی می‌کنیم تا کاملن پخته شود. (مثل

بادمجان کبابی برای میرزاقاسمی)سپس آن‌ها را پوست می‌کنیم و

کمی نمک می‌زنیم و روی پارچه می‌چینیم تا آب آن‌ها کاملن گرفته

شود.هویج‌ها را رنده کرده و نمک می‌زنیم و روی ...

s.m.m بازدید : 301 1395/04/04 نظرات (0)

تمام مواد را به غیر از گوجه خرد کرده میگذاریم تا آب آن کشیده شود تو این

فاصله گوجه فرنگی را در میکسر ریخته و به مدت نیم ساعت روی حرارت

ملایم میجوشانیم بعد آن را از صافی عبور داده و تمام مواد را داخل آب

گوجه میریزیم بعد ۲ لیوان سرکه رو هم بهش اضافه ...

تعداد صفحات : 8

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 413
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,284
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,162
  • بازدید ماه : 14,373
  • بازدید سال : 254,249
  • بازدید کلی : 5,867,806