loading...
فوج
s.m.m بازدید : 297 1395/04/04 نظرات (0)

ابتدا خیارها را با آب سرد شسته و خشک کنید. در یک قابلمه آب و نمک

را جوش بیاورید.وقتی جوش آمد از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود

و به دمای محیط برسد. در یک شیشه تمیز خیارها،جعفری،ریحان،ترخون،

فلفل و حبه های سیر(با پوست و قدری له شده)به همراه...

s.m.m بازدید : 292 1395/04/04 نظرات (0)

در صورتی‌که بخواهیم خیار ترشی ترد تر شود ممکن است خیارها را در آب

اهک به طریق زیر بخوابانیم، یکی دو کیلو آهک را با مقداری آب مخلوط می‌

کنیم و می‌گذاریم آهک رسوب نماید و آب زلال آن را از صافی رد می‌کنیم

و روی خیارها می‌ریزیم به‌طوری که کاملاً روی آنها را بگیرد ...

s.m.m بازدید : 283 1395/04/04 نظرات (0)

ابتدا بادمجان ها را پس از تکه کردن با پوست درون سرکه بپزید و پس

از سرد شدن، آنها را چرخ کنید. آن گاه بقیه مواد را بشویید و خشک

کرده و چرخ کنید. اکنون مواد را با بادمجان مخلوط کنید. نمک و ادویه

ترشی و زعفران را به آن بیفزایید. این ترشی نیاز چندانی ...

s.m.m بازدید : 277 1395/04/04 نظرات (0)

نعناع را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و خشک می‌کنیم. بعد سیر

را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم. سپس شیشه مناسبی

را انتخاب می‌کنیم و یکی دو ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده

و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری پیاز و بعد...

تعداد صفحات : 8

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 412
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,271
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,149
  • بازدید ماه : 14,360
  • بازدید سال : 254,236
  • بازدید کلی : 5,867,793