loading...
فوج
s.m.m بازدید : 277 1395/04/04 نظرات (0)

چاشنی ترش از مواد تند

 

چاشنی ترش از مواد تندفصل پاییز، زمان ترشی انداختن است. 
چاشنی تمام سفره‌های زمستانی هم ترشی‌هایی است که به شکل‌های مختلف مطابق با سلیقه خانم خانه تهیه شده است. بوی ترشی، بوی خوب خانه مادربزرگ‌هاست و خاطره هیاهویی که در حیاط قدیمی خانه‌شان برای درست کردن ترشی به راه می‌افتاد. هرچند که حالا مراسم ترشی درست‌کردن در آشپزخانه کوچک آپارتمان‌های کوچک‌مان خلاصه شد اما باز هم شیرین است درست کردن این چاشنی ترش!
● مواد لازم: 
▪ پیاز پوست کنده: ۲ کیلو 
▪ نعناع: یک کیلو
(از ۲ یا ۳ قاشق سوپخوری نعناع خشک و نرم نیز می‌توان استفاده کرد)
▪ سیر: نیم‌‌‌‌‌کیلو
● طرز تهیه:
نعناع را به دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوییم و خشک می‌کنیم. بعد سیر را پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم. سپس شیشه مناسبی را انتخاب می‌کنیم و یکی دو ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر و کمی نمک می‌ریزیم. به همین ترتیب شیشه را پر می‌کنیم و بعد روی مواد را سرکه می‌ریزیم، طوری که روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.

 

منبع : روزنامه تهران امروز
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 499
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 6,123
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 8,001
  • بازدید ماه : 16,212
  • بازدید سال : 256,088
  • بازدید کلی : 5,869,645