حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیمسپس دوغ
را به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف سربسته ای ( کاملا بسته و محکم ) خوب هم
میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری
میکنیم...
حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیمسپس دوغ
را به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف سربسته ای ( کاملا بسته و محکم ) خوب هم
میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری
میکنیم...
بادام، فندق، پسته و گردو را یک ساعت قبل از شروع تهیه ترشی در آب گذاشته و
خیس می کنیم، سپس آن را از آب خارج کرده و در ظرف ترشی با نظم و ترتیب می
چینیم، بعد در هر ردیف لابه لای مواد کمی تخم گشنیز پاشیده و یک قاشق
مرباخوری نیز نمک به مواد اضافه می کنیم و در پایان سرکه را روی مواد...
تعداد صفحات : 8