loading...
فوج
s.m.m بازدید : 314 1395/04/03 نظرات (0)

حال برای گازدار شدن دوغ کافیست دو حبه قند به آن اضافه کنیمسپس دوغ

را به مدت ۱۰ دقیقه در ظرف سربسته ای ( کاملا بسته و محکم ) خوب هم

میزنیم و بعد ظرف حاوی دوغ را در هوای آزاد به مدت یک هفته نگهداری

میکنیم...

s.m.m بازدید : 391 1395/04/02 نظرات (0)

بادام، فندق، پسته و گردو را یک ساعت قبل از شروع تهیه ترشی در آب گذاشته و

خیس می کنیم، سپس آن را از آب خارج کرده و در ظرف ترشی با نظم و ترتیب می

چینیم، بعد در هر ردیف لابه لای مواد کمی تخم گشنیز پاشیده و یک قاشق

مرباخوری نیز نمک به مواد اضافه می کنیم و در پایان سرکه را روی مواد...

s.m.m بازدید : 982 1395/04/02 نظرات (0)
تمام اجزا و مواد اولیه را خرد کرده، سپس سیب‌زمینی را به همراه
لوبیای پخته شده داخل ظرف ریخته، به ترتیب کاهو، پیازچه،
کالباس، لبو، نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را به مواد
اضافه کرده و مواد مخلوط شده را به مدت ۲...

تعداد صفحات : 8

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 418
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,412
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,290
  • بازدید ماه : 14,501
  • بازدید سال : 254,377
  • بازدید کلی : 5,867,934