برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقههای ترد و تازه گلپر استفاده کرد .
ساقههای گلپر را خرد میکنیم و روی آن را مقداری نمک میپاشیم
و یک شب میگذاریم بماند تا کمی آب بیندازد بعد آب آن را خالی
میکنیم و مقداری سرکه به حدی که روی گلپر را...
برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقههای ترد و تازه گلپر استفاده کرد .
ساقههای گلپر را خرد میکنیم و روی آن را مقداری نمک میپاشیم
و یک شب میگذاریم بماند تا کمی آب بیندازد بعد آب آن را خالی
میکنیم و مقداری سرکه به حدی که روی گلپر را...
نعناع را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و خشک میکنیم. بعد سیر را
پوست میکنیم و با نعناع از چرخ رد میکنیم، سپس شیشه مناسبی را
انتخاب مینمائیم و یکی دو ردیف گل کلم و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده
و کمی نمک روی آن میریزیم و باز مقداری گل کلم و بعد...
ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به
مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم.باید به این نکته توجه داشت
که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم.باید
توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک ...
سه لیتر آب رو با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشونیم .آب
جوشیده رو می گذاریم سرد بشه فلفل ها رو هم می شوریم و سه روز
توی این آب نمک می زاریم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش می
کنیم تا آبشون گرفته بشه سیر رو حبه حبه پاک می کنیم...
فلفل دلمهایها را خوب شسته و خشك كنید. آنها را از طول به چهار قسمت
برش بزنید و دانههای فلفل را خارج كنید. فلفلها را به صورتی كه پوست شان
به طرف بالا باشد در یك سینی بچینید و چند دقیقه در گریل قرار دهید تا پوستشان
ترك بخورد. از گریل خارج كنید و چند دقیقه كنار بگذارید تا كمی سرد ...
تعداد صفحات : 8