loading...
فوج
s.m.m بازدید : 281 1395/04/04 نظرات (0)

برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقه‌های ترد و تازه گلپر استفاده کرد .

ساقه‌های گلپر را خرد می‌کنیم و روی آن را مقداری نمک می‌پاشیم

و یک شب می‌گذاریم بماند تا کمی آب بیندازد بعد آب آن را خالی

می‌کنیم و مقداری سرکه به حدی که روی گلپر را...

s.m.m بازدید : 308 1395/04/03 نظرات (0)

نعناع را به‌دقت تمیز می‌کنیم و می‌شوئیم و خشک می‌کنیم. بعد سیر را

پوست می‌کنیم و با نعناع از چرخ رد می‌کنیم، سپس شیشه مناسبی را

انتخاب می‌نمائیم و یکی دو ردیف گل کلم و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده

و کمی نمک روی آن می‌ریزیم و باز مقداری گل کلم و بعد...

s.m.m بازدید : 336 1395/04/03 نظرات (0)

ابتدا با نوک چاقو شکم فلفل ها را شکاف کوچکی می دهیم و آنها را به

مدت سه روز در آب و نمک قرار می دهیم.باید به این نکته توجه داشت

که تمام مدت این سه روز صبح و عصر آب و نمک آن را عوض می کنیم.باید

توجه داشت که در هر وعده تعویض آب دو قاشق نمک ...

s.m.m بازدید : 257 1395/04/03 نظرات (0)

سه لیتر آب رو با سه قاشق نمک مخلوط می کنیم و می جوشونیم .آب

جوشیده رو می گذاریم سرد بشه فلفل ها رو هم می شوریم و سه روز

توی این آب نمک می زاریم بمونه.بعد از سه روز فلفل ها رو آبکش می

کنیم تا آبشون گرفته بشه سیر رو حبه حبه پاک می کنیم...

s.m.m بازدید : 389 1395/04/03 نظرات (0)

فلفل دلمه‌ای‌ها را خوب شسته و خشك كنید. آنها را از طول به چهار قسمت

برش بزنید و دانه‌های فلفل را خارج كنید. فلفل‌ها را به صورتی كه پوست شان

به طرف بالا باشد در یك سینی بچینید و چند دقیقه در گریل قرار دهید تا پوستشان

ترك بخورد. از گریل خارج كنید و چند دقیقه كنار بگذارید تا كمی سرد ...

تعداد صفحات : 8

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 415
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,318
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,196
  • بازدید ماه : 14,407
  • بازدید سال : 254,283
  • بازدید کلی : 5,867,840