loading...
فوج
s.m.m بازدید : 281 1395/04/04 نظرات (0)

ترشی گلپر

 

سرکه  :  ۰.۵ لیتر
نمک  :   قدری
سبزی  :  ۵۰۰ گرم
گلپر  :  ۵۰۰ گرم
سیب زمینی  :  ۱۰۰ گرم
موسیر  :  ۱۰۰ گرم
ریحان  :  ۱۰۰ گرم
برای تهیه ترشی گلپر باید از ساقه‌های ترد و تازه گلپر استفاده کرد . ساقه‌های گلپر را خرد می‌کنیم و روی آن را مقداری نمک می‌پاشیم و یک شب می‌گذاریم بماند تا کمی آب بیندازد بعد آب آن را خالی می‌کنیم و مقداری سرکه به حدی که روی گلپر را بگیرد در ظرف می‌ریزیم. سپس گلپر آماده شده را در شیشه می‌ریزیم و شیشه را با سرکه پر می‌کنیم.
ممکن است لابلای گلپر را مقداری سبزی خرد کرده از قبیل نعناع و ترخان و ریحان بریزیم. در صورتی‌که گلپر کمی تلخ باشد آن را با مقداری سرکه کمی می‌جوشانیم تا تلخی آن گرفته شود و بعد مطابق دستور فوق عمل می‌کنیم.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 22
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 493
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 5,982
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 7,860
  • بازدید ماه : 16,071
  • بازدید سال : 255,947
  • بازدید کلی : 5,869,504