loading...
فوج
s.m.m بازدید : 319 1395/04/12 نظرات (0)

سالاد افغانی

 

سالاد افغانی● مواد لازم برای ۴ نفر
▪ نصف فنجان پسته
▪ نصف فنجان بادام پوست کنده
▪ نصف فنجان گردوی و پوست کنده
▪ نصف فنجان کشمش سیاه
▪ نصف فنجان کشمش سبز
▪ نصف فنجان زردآلو
▪ نصف فنجان گیلاس (خرد شده)
▪ یک فنجان شکر
▪ یک قاشق غذاخوری گلاب
▪ زمان لازم: ۳۰ دقیقه
● طرز تهیه
ابتدا کمی آب جوش روی پسته، بادام و گردو ریخته واجازه دهید پنج دقیقه بماند تا پوست آن ها راحت جدا شود. آب را خالی کرده و اجازه دهید تا این مغزها خنک شوند. سپس پوست آن ها را جدا کنید. 
کشمش و زردآلو را بشویید، تمام مواد را در یک قابلمه بزرگ ریخته و آنقدر آب بریزید تا روی آن ها را بپوشاند. سپس قابلمه را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید به جوش آید.
پس ازمدتی مواد را از روی حرارت برداشته و پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید تا هرگاه که خواستید آن را خنک میل کنید.
● ارزش غذایی
▪ چربی: ۸۲۵‎/ گرم
▪ چربی اشباع شده: ۵۲‎/ گرم
▪ چربی اشباع نشده مونو: ۸۱۰‎/ گرم
▪ چربی اشباع نشده چند گانه: ۲۱۱‎/ گرم
▪ چربی ترانس: صفر گرم
▪ کلسترول: صفر گرم
▪ سدیم: ۶۳ میلی گرم
▪ پتاسیم: ۷۰۸ میلی گرم
▪ کربوهیدرات: ۹۳ گرم
▪ فیبر رژیمی: ۷۶‎/ گرم
▪ قند: ۶۷۷‎/ گرم
▪ پروتئین: ۸۱۰‎/گرم 

[فرشته علیزاده]

 

منبع : روزنامه ایران
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 21
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 433
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 4,643
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 6
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 6,521
  • بازدید ماه : 14,732
  • بازدید سال : 254,608
  • بازدید کلی : 5,868,165