loading...
فوج
s.m.m بازدید : 334 1395/04/02 نظرات (0)

برگهای كلم را از هم جدا كرده در آبجوش یك لحظه می جوشانیم وكنار می گذاریم

تا سرد شود. ماهی را چند دقیقه در كمی آب می ریزیم تا بتوان در صورت داشتن

استخوان آنها را از گوشت جدا كرد.گوشت ماهی راتكه تكه كرده درپیاز داغ همراه

با كمی نمك , زردچوبه , فلفل , سیر رنده شده وجعفری تفت می ...

s.m.m بازدید : 344 1395/04/02 نظرات (0)

داخل فلفها را خالی كرده بصورتیكه به پوسته خارجی آنها صدمه ای وارد نگردد.ماهی

را در آب می پزیم تا نیم پز شود. سپس سبزی ها را خوب خردكرده , پیازها را خرد وبا

روغن تفت می دهیم تا طلائی شوند. ماهی نیم پز را چرخ كرده سپس با سبزی

های خرده شده مخلوط کرده, تفت می دهیم ومی گذاریم كمی بپزد...

s.m.m بازدید : 368 1395/04/02 نظرات (0)

میگوها را پوست کنده روده پشتی آن را خارج می کنیم. پس از شستن صبر

می کنیم تا آب آن گرفته شود . پیاز را خرد و آن را تا حد طلایی رنگ سرخ

می کنیم.ابتدا زردچوبه و سپس میگو ها را به آن اضافه و حدود ۲ دقیقه

آن را تفت می دهیم. بعد بقیه مواد را به آن می افزاییم و ...

s.m.m بازدید : 274 1395/04/02 نظرات (0)

اولی ماهی تازه را صاف کرده سپس قطعه قطعه‌اش کنید پنج سیر پیاز را حلقه

حلقه کرده و آنگاه یکدانه سیر با چند برگ گشنیز را کوبیده عرق آنرا به اندازه

نیم استکان در آورید. سپس به اندازه بک قاشق چایخوری زیره و یک قاشق

چایخوری تخم گشنیز و یک قاشق چای خوری خشخاش و ...

s.m.m بازدید : 374 1395/04/02 نظرات (0)

روغن زیتون را در تابه ای به اندازه متوسط ریخته، قارچ و سیر را در آن به مدت چهار

دقیقه تفت دهید. سپس میگو، ریحان، پونه، ادویه میخک، نمک و فلفل را به روغن

و سیر اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط شعله اجاق گاز قرار

دهید.سپس جعفری و پنیر پارمسان را به آن اضافه کرده و میل ...

تعداد صفحات : 17

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 16
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 696
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,595
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,473
  • بازدید ماه : 22,684
  • بازدید سال : 262,560
  • بازدید کلی : 5,876,117