loading...
فوج
s.m.m بازدید : 273 1395/04/02 نظرات (0)

خورش ماهی

 

ماهی  :  ۱ عدد
پیاز  :  ۳۷۵ گرم
فلفل قرمز  :  ۶ عدد
ادویه  :   قدری
نمک  :   قدری
آب تمر  :  ۲ فنجان
گشنیز  :  ۳ برگ
زیره  :  ۱ قاشق سوپخوری
کنجد  :  ۱ قاشق سوپخوری
زنجبیل  :  ۱ عدد
سیر  :  ۱ عدد
روغن  :  ۳ قاشق سوپخوری
اولی ماهی تازه را صاف کرده سپس قطعه قطعه‌اش کنید پنج سیر پیاز را حلقه حلقه کرده و آنگاه یکدانه سیر با چند برگ گشنیز را کوبیده عرق آنرا به اندازه نیم استکان در آورید. سپس به اندازه بک قاشق چایخوری زیره و یک قاشق چایخوری تخم گشنیز و یک قاشق چای خوری خشخاش و چند عدد فلفل قرمز همه اینها را کمی بو داده و بگوئید و یک تکه زنجبیل هم کوبیده با آن مخلوط نمائید .
سه قاشق سوپخوری روغن در دیگ ریخته رویش پیازها را بچینید ادویه را به قطعات ماهی آمیخته روی آن بچینید. سپس کمی نمک با قدری پیاز روی آن ریخته بگذارید به مدت ده دقیقه سرخ شود. سپس آب تمر هندی را گفته به اندازه دو فنجان رویش بریزید ولی خورش را با قاشق هم بزنید و روی آتش کم آن را بپزید. این خورش را با کته می‌خورند.
برچسب ها خورش ماهی ,
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 17
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 607
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 7,784
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 9,662
  • بازدید ماه : 17,873
  • بازدید سال : 257,749
  • بازدید کلی : 5,871,306