کباب چوبی:low fat
● مواد لازم: (برای چهارنفر)
▪ گوشت بره خرده شده ۵۰۰گرم
▪ فلفل سبزدلمهای خرد شده ۱ عدد
▪ قارچ دلمهای ۱۶ عدد
▪ بادمجان قلمی حلقه شده ۲ عدد
● مواد لازم برای تهیه سس:
▪ عسل ۲ قاشق غذاخوری
▪ سس سویا ا قاشق غذاخوری
▪ سیر له شده ۱ حبه
▪ دارچین ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ روغن مایع ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیهی سس را با هم مخلوط میکنیم و گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در آن قرار میدهیم. بعد روی ۸ عدد سیخ چوبی به ترتیب یک تکه گوشت، یک حلقه بادمجان، یک تکه فلفل و یک عدد قارچ قرار میدهیم تا دو سانت از سیخ خالی بماند. بعد کباب را روی کبابپز یا داخل فر میپزیم.
●میزان کالری برای هر نفر: ۳۳۹ کالری، چربی: کم
خانم کاترین گزوزیان
▪ گوشت بره خرده شده ۵۰۰گرم
▪ فلفل سبزدلمهای خرد شده ۱ عدد
▪ قارچ دلمهای ۱۶ عدد
▪ بادمجان قلمی حلقه شده ۲ عدد
● مواد لازم برای تهیه سس:
▪ عسل ۲ قاشق غذاخوری
▪ سس سویا ا قاشق غذاخوری
▪ سیر له شده ۱ حبه
▪ دارچین ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ روغن مایع ۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیهی سس را با هم مخلوط میکنیم و گوشت را به مدت ۳۰ دقیقه در آن قرار میدهیم. بعد روی ۸ عدد سیخ چوبی به ترتیب یک تکه گوشت، یک حلقه بادمجان، یک تکه فلفل و یک عدد قارچ قرار میدهیم تا دو سانت از سیخ خالی بماند. بعد کباب را روی کبابپز یا داخل فر میپزیم.
●میزان کالری برای هر نفر: ۳۳۹ کالری، چربی: کم
خانم کاترین گزوزیان
منبع : نشریه بهکام