فوج

پلو چینی
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

پلو چینی

پلو چینی

 

نوع مقدار 
هویج : ۲ عدد 
فلفل دلمه ای : ۱ عدد 
پیاز : ۲ عدد 
نخود سبز : ۱ پیمانه 
قارچ : ۲۰۰ گرم 
پنیر کورد : ۱۰۰ گرم 
برنج : ۳ پیمانه 
بادام هندی: نصف پیمانه 
ادویه : به میزان لازم 
سویا سس: ۴ قاشق غذاخوری 



ابتدا برنج را خیس کرده آبکش می کنیم وقتی دم کشید کنار گذاشته و بعد پنیر کورد را مکعبی کرده با سس سویا آغشته کرده تا مزه دار شود و بعد پیاز و هویج ، فلفل دلمه ای را مکعبی کرده تفت می دهیم و بعد نخود فرنگی پخته شده را با پنیر کورد بادام هندی و قارچ تفت داده شده تمامی مواد را مخلوط کرده و بعد با پلوی دم کشیده مخلوط می کنیم و بعد ته قالب دلخواه را چرب کرده و در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و گرم تقدیم می کنیم.

 

منبع : شبکه جهانی جام جم

دسته بندي: اشپزی اسان,پلو ، چلو و خورشت,غذاهای شرقی، غربی,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد