فوج

ارتباط وای-فای بیشتر بر پایه ارتباط شبکه اینترنت به صورت بی‌سیم تأکید
امروز دوشنبه 31 اردیبهشت 1403
تبليغات تبليغات

روش افزایش سرعت وای فای

با این روش سرعت وای فای خود را افزایش دهید

با استفاده از این ترفند می توانید مصرف اینترنت خود را پایین بیاورید و سرعت آن را افزایش دهید.

دلایل زیادی برای کاهش سرعت وای فای وجود دارد؛ قدرت سیگنال دهی وای فای که البته با ترفندهای تقویت سینگنال دهی وای فای قابل حل است، تغییرکانال وای فای، مشکلات روتر و غیره.  چیزی که در ارتباط با مشکلات احتمالی وای فای وجود دارد تشخیص قسمتی است که سبب کاهش سرعت و افت کیفیت وای فای میشود. با چک کردن موارد اساسی در روتر و نرم افزار مربوط به روتر و همچنین به کارگیری ترفندهای افزایش سرعت وای فای می توانید به سادگی مشکلاتی که سبب افت سرعت وای فای شما شده اند را تشخیص و برطرف کنید.

 

روتر را خاموش و روشن کنید

شاید برای شما جالب باشد که بدانید خاموش و روشن کردن وای فای در اغلب موارد کندی سرعت وای فای را برطرف می کند. تنها کافی است در مرحله اول مودم خود را برای ۱۰ تا ۱۵ ثانیه خاموش کنید و سپس آن را روشن نمایید. گاهی قطع اتصال موبایل و سایر دستگاه ها از وای فای و روتر نیز می تواند موثر باشد. در واقع بهتر است مودم خود را برای چند ثانیه از تمام اتصالات موجود خارج کنید.

 

دستگاه های متصل به روتر را چک کنید

برای وای فای شما و به طور کلی هر نوع اینترنتی که مصرف می کنید یک پهنای باند ثابت در نظر گرفته میشود. این میزان به صورت مساوی میان تمام دستگاه های موجود تقسیم میشود. به صورت کلی اگر موبایل یا کامپیوتر های مجاور یک صفحه اینترنتی معمول را باز کنند تاثیر چندانی روی سرعت اصلی نمی گذارند؛ اما بازی های آنلاین یا دانلود کردن می تواند تاثیر به سزایی روی سرعت وای فای شما داشته باشد. بنابراین دومین گام بعد از خاموش و روشن کردن روتر بررسی سایر دستگاه هایی است که از روتر و وای فای شما استفاده می کنند. دقت داشته باشید که تنها عدم استفاده دستگاه از وای فای به معنای حذف آن از دایره پهنای باند نیست؛ اگر وای فای دستگاه همچنان وصل باشد در پس زمینه برنامه ها از پهنای باند شما کسر می گردد.

 

غیرفعال کردن پس زمینه برنامه های مصرف کننده

همواره در برنامه های مختلف نظیر شبکه ها اجتماعی از پهنای باند برای آپدیت شدن دیتا استفاده میشود. در ویندوز نیز به صورت خودکار اطلاعات به روزرسانی ها دریافت میشود و نسخه های جدید به صورت خودکار نصب میشوند. بنابراین به صورت کلی راه هایی همواره وجود دارد که از پهنای باند اینترنت می کاهد؛ اما کاربران معمولا از آن ها آگاهی ندارند. برای غیر فعال کردن پس زمینه برنامه ها از ترفند زیر استفاده کنید:

 

در صورتی که کاربر ویندوز هستید می توانید میزان مصرف پهنای باند هر برنامه را از طریق Windows Task Manager چک کنید. برای دسترسی ساده به این بخش از کلید های ترکیبی Ctrl+Shift+Esc استفاده کنید. تب Processes را مطابق با شکل زیر انتخاب کنید تا فرآیند یا پروسه مصرفی هر برنامه یا خود ویندوز را مشاهده کنید. حال به دنبال برنامه هایی بگردید که می دانید از پهنای باند شما استفاده می کنند اما برای شما کاربردی ندارند. End Process را برای متوقف کردن پس زمینه هر برنامه انتخاب کنید و نهایتا تغییرات را ذخیره کنید. برنامه هایی مثل  Windows, Microsoft, explorer.exe و System می توانند برای متوقف کردن پس زمینه انتخاب خوبی باشند و تاثیر زیادی نیز روی آزاد شدن پهنای باند خواهند داشت.

 

با این روش سرعت وای فای خود را افزایش دهید

 

به امنیت وای فای خود توجه کنید

پیشرفته ترین پورتکلی که برای بهبود امنیت وای فای به کارگرفته میشود WPA2 security می باشد. تنظیمات پسورد خود را تغییر دهید و ایمن ترین پسورد را از طریق وارد کردن آی پی مودم خود و ورود به تنظیمات آن انتخاب نمایید.

 

برای دسترسی به آدرس آی پی تنها کافی است از کلیدهای Windows + R استفاده کنید و در پنجره RUN ، عبارت cmd را تایپ کنید.

 

با این روش سرعت وای فای خود را افزایش دهید

در کادر بعدی مطابق با شکل زیر ipconfig را تایپ کنید تا آدرس آی پی را مقابل "Default Gateway” مشاهده کنید. 

با این روش سرعت وای فای خود را افزایش دهید


 

 


***********اطلاعات درباره وای فای************


 

 


وای-فای (به انگلیسی: Wi-Fi)، نامی تجاری است که توسط «اتحادیه وای فای (Wi-Fi Alliance)» ثبت شده و علامتی است که این اتحادیه به محصولاتی که مورد تأیید این اتحادیه جهت کار در شبکه محلی بی‌سیم تحت استاندارد IEEE۸۰۲٫۱۱ می‌باشد، اعطا می‌کند.

 

با فناوری اتحادیه «وای فای» ارتباطی با قدرتی بیشتر از بلوتوث ایجاد می‌شود. ارتباط وای-فای بیشتر بر پایه ارتباط شبکه اینترنت به صورت بی‌سیم تأکید می‌کند و همین امر باعث محبوبیت بسیار زیاد آن شده‌است با استفاده از این تکنولوژی به راحتی در مسافرت، هواپیما و یا هتل می‌توان از طریق رایانهٔ همراه به اینترنت متصل شد. وای-فای که همان استاندارد IEEE۸۰۲٫۱۱ است در مدل‌های ۸۰۲٫۱۱g و ۸۰۲٫۱۱b مورد استفاده قرار می‌گیرد و استاندارد اصلی آن IEEE802.11b است. در این مدل حداکثر سرعت انتقال اطلاعات ۱۱Mbps است و از فرکانس رادیویی ۲/۴ گیگاهرتز استفاده می‌کند. برای سرعت بخشیدن به این استاندارد مدل دیگری نیز به نام ۸۰۲٫۱۱n ایجاد شده که سرعت انتقال را حداقل تا ۲۰۰Mbps افزایش می‌دهد. افزایش سرعت در ۸۰۲٫۱۱n به دلیل استفاده از سیستم‌های چند آنتنه (MIMO)، استفاده هم‌زمان از دو محدوده فرکانسی ۲٫۴ و ۵ گیگاهرتز، و برخی تکنیک‌های خاص در دسترسی محیط (Medium Access-MAC) است. برد وای-فای در حدود ۲۰ متر است. امروزه شخص برای استفاده از این نوع ارتباط بیشتر با موبایل وتبلت‌های خود که دارای این نوع خدمات است استفاده می‌کنند البته اغلب لپ تاب‌های امروزی نیز دارای ان هستند. کسانی که می‌خواهند این را بر روی پی سی کامپیوتر خود داشته باشند باید ابتدا یک مودم وای فای را تهیه کنند. سپس با استفاده از نوعی مودم دیگر که مانند یک سخت‌افزار بر سیستم او نصب می‌شود و توانایی گرفتن امواج را هم دارا می‌شود. برای فعال سازی مودم خود باید به یکی از سازمان‌هایی که ان خط را در اختیار می‌گذارد برود و هزینه مشخصی را بدهد.

 

تاریخچه نام

شرکت «وای فای» (امروزه مضافاً: اتحادیه وای فای) قصد دارد با این نام به مخفف بسیار معروف و قدیمی «HiFi» (به معنای وفاداری یا شباهت زیاد به اصل) تلویحاً اشاره کند تا در ذهن مصرف کننده مخفف عبارت «Wireless Fidelity» تداعی شود که در حقیقت اشتباه است. نام اولیه و رسمی این فناوری WLAN (شبکه محلی بی‌سیم) است که مخفف جمله «Wireless Local Area Network» می‌باشد. این نام به مرور زمان و با تبلیغات قوی شرکت وای فای در سطح بازار کمتر استفاده می‌شود. «وای فای» برعکس «های فای» مخفف کلمات یک جمله نیست و برای خود یک لغت مستقل مصنوعی محسوب می‌شود.

 

امنیت

می‌توان گفت امنیت شبکه بی‌سیم (وای-فای) نسبت به شبکه سیمی پایین‌تر است؛ زیرا:

 

بعضی افراد با نحوه صحیح پیکربندی وای-فای آشنایی ندارند و از الگوریتم‌های رمزگذاری قدیمی، مانند محرمانگی معادل سیمی(WEP) استفاده می‌کنند. الگوریتم رمزگذاری WEP یکی از ضعیف‌ترین روش‌های رمز گذاری است. این نوع رمز گذاری را نسبت به طول رمز و ترافیک شبکه می‌توان در مدت نسبتاً کوتاهی شکست. برخی از نسخه‌های WPS هم از امنیت خوبی برخوردار نیستند.

در وای-فای شنود اطلاعات نیاز به سخت‌افزار پیچیده‌ای ندارد و از دور امکان‌پذیر است؛ زیرا سیگنال‌های وای-فای در فضا حرکت می‌کنند. یکی از این روش‌های متداول Sniffing است. یکی از معروف‌ترین نرم‌افزارهای تحت ویندوز برای Sniff شبکه، Cain نام دارد. البته شنود در این روش زمانی اجرا خواهد شد که نفوذگر به شبکه بی‌سیم متصل باشد. روش دیگر نیز ساخت یک نقطهٔ دسترسی بی‌سیم جعلی است.

با استفاده از نرم‌افزار و سخت‌افزارهای مسدود کننده (WIFI jammer)، نفوذگر بدون نیاز به رمز عبور توانایی قطع ارتباط وای-فای را دارد.

 

دسته بندي: اموزشی,اینترنت,علم و فن اوری,تکنولوژی دیجیتال و اینترنت,

ارسال نظر

کد امنیتی رفرش

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد