close
دانلود آهنگ جدید
شلغم باید پر باشد؛ بنابراین اگر وسط آن شل باشد و با فشار انگشت فرو برود، پلاسیده و مانده‌است و چنانچه پخته ومصرف شود، تولید نفخ می‌کند.

فوج

شلغم باید پر باشد؛ بنابراین اگر وسط آن شل باشد و با فشار انگشت فرو برود، پلاسیده و مانده‌است و چنانچه پخته ومصرف شود، تولید نفخ می‌کند.
امروز یکشنبه 17 آذر 1398
تبليغات تبليغات

شلغم : TURNIP تركيبات شيميايي/خواص داروئي/طرز استفاده/مضرات...



شلغم         TURNIP


 

نام علمی   Brassica Napus

 

 

تركيبات شيميايي/خواص داروئي/طرز استفاده/مضرات

 

كليات گياه شناسي:

 

شلغم گياهي است با برگهاي ناصاف و بريدگيهاي زياد به رنگ سبز و سفيد . ريشه آن غده اي و به شكل هاي گرد و يا دراز به رنگ سفيد با لكه هاي بنفش مي باشد .

 

ميوه شلغم مانند غلافي بايرك و دراز است كه در آن چند دانه سياه وجود دارد . شلغم در هواي سرد بسيار خوب رشد مي كند و شايد علت آن باشد كه براي درمان بيماريهايي كه در فصل سرما زياد است و بيماريهاي تنفسي بكار مي رود .

 

نشانه‌های شلغم خوب:


شلغم خوب سه علامت دارد:

 

۱- شلغم باید پر باشد؛ بنابراین اگر وسط آن شل باشد و با فشار انگشت فرو برود، پلاسیده و مانده‌است و چنانچه پخته ومصرف شود، تولید نفخ می‌کند.

 

۲- پوست خارجی شلغم باید براق و شفاف باشد.

 

۳- شلغم باید سنگین باشد و وقتی وسط آن را بریدید، درونش روشن و شفاف باشد.

 

بر اساس تحقیقات و بررسی‌های دانشمندان، هر صد گرم شلغم دارای ۳۵ کیلو کالری انرژی، ۱ گرم پروتئین، ۷ گرم قند، ۲/۰ گرم چربی، ۱/۱ گرم فیبر، ۴۵ میلی‌گرم گوگرد، ۲۸۰ میلی‌گرم پتاسیم، ۶۰ میلی‌گرم کلسیم، ۳۶ میلی‌گرم ویتامینC است، همچنین صد گرم برگ شلغم دارای ۳۶ کیلو کالری انرژی، ۳ گرم پروتئین، ۴/۰ گرم چربی، ۵/۵ گرم قند، ۲/۱ گرم فیبر، ۵۵ میلی‌گرم گوگرد، ۳۷۵ میلی‌گرم پتاسیم، ۲۶۰ میلی‌گرم کلسیم، ۶۰ میلی‌گرم فسفر، ۹ میلی‌گرم سدیم، ۴/۲ میلی‌گرم آهن و ۴۰ میلی‌گرم ویتامینC است.

 

شَلْغَم سبزی ریشه‌ای است به رنگ سبز و سفید و یا بنفش و با برگ‌هایی ناصاف و بریدگی‌های زیاد

 

تركيبات شيميايي:


آب                                  91 گرم

 

پروتئين                            1 گرم

 

مواد چربي                       0/2 گرم

 

مواد نشاسته اي               6/6 گرم

 

كلسيم                           40 ميلي گرم

 

فسفر                            30 ميلي گرم

 

آهن                              0/5 ميلي گرم

 

سديم                          50 ميلي گرم

 

پتاسيم                         270 ميلي گرم

 

ويتامين ب 1                  0/04 ميلي گرم

 

ويتامين ب 2                 0/07 ميلي گرم

 

ويتامين ب 3                 0/6 ميلي گرم

 

ويتامني ث                   40 ميلي گرم

 

ریشهٔ آن غدّه‌ای و به شکل‌های گرد و یا دراز به رنگ سفید با لکه‌های بنفش می‌باشد. شلغم نه تنها از نظر داشتن ویتامین و خواص معدنی‌اش ارزنده‌است،

 

خواص داروئي:


شلغم از نظر طب قديم ايران گرم و تر است

 

خواص شلغم آنقدر زياد است كه مي توان گفت اين گياه براي هر دردي درمان است و اگر مردم مي دانستند كه اين گياه چقدر فايده دارد تمام باغچه هاي خانه خود را شلغم ميكاشتند و هر روزه از آن استفاده مي كردند .

 

1)شلغم مقوي است

 

2)شلغم اشتها آور است

 

3)شلغم ضعف جنسي را درمان كرده و اسپرم را زياد مي كند

 

4)شلغم سرفه را تسكين مي دهد

 

5)ترشي شلغم بهترين نوع ترشي است زيرا مقوي معده و روده ها و اشتها آور است

 

6)آب شلغم قند خون را پائين مي آورد

 

7)تخم شلغم را اگر سرخ كرده و بخوريد براي ضعف جنسي موثر است

 

8)اگر گلو درد دريد آ ب پخته شلغم را قرقره كنيد

 

9)خوردن آب شلغم درمان كننده جوش صورت است

 

10)آنهايي كه حافظه ضعيف دارند حتما بايد شربت بخورند زيرا ثابت شده است كه شلغم حافظه را تقويت مي كند

 

11)شلغم شب كوري را درمان مي كند

 

12)شلغم بعلت داشتن ويتامين B1 علاج كم خوني است

 

13)شلغم براي رشد و نمو استخوانها مفيد است بنابراين زنان باردار وش يدره حتما بايد از آن استفاده كنند .

 

14)زن حامله اي كه در مدت بارداري شلغم خورده باشد بچه اش زودتر رشد كرده ، زودتر حرف مي زند و حتي زودتر راه مي افتد و در مقابل امراض مقاومت بيشتري خواهد  داشت .

 

15)آنهايي ك غده تيروئيدشان كم ترشح مي كند بايد حتما شلغم بخورند زيرا شلغم بعلت داتشن يد فراوان ترشحات غده تيروئيد را تنظيم مي كند .

 

16)شلغم مهمترين گياه ضد سرطان است و حتي گسترش سرطان را متوقف مي كند .

 

17)شلغم درمان بسياري از بيماريهاي پوستي است

 

18)شلغم پخته بهترين دارو براي برونشيت است

 

و بالاخره سعي كنيد كه در فصل زمستان براي پيشگيري از سرمخوردگي و بيماريهاي تنفسي اقلا چند بار در هفته شلغم بخوريد شلغم پخته بهترين پبحانه است . بدن را تميز كرده و مواد سمي را ازبدن خارج مي سازد . البته آب شلغم خام خواص بيشتري از شلغم پخته دارد بشرطي كه معده شما را ناراحت نكند .

 

طرز استفاده:


به مبحث نسخه پيچي گياهان دارويي براي بيماري مورد نظر مراجعه نماييد

 

مضرات :


مضرات خاصي براي آن بيان نشده است .

بانک جامع اطلاعات دارویی

 

تمبر هندي : Tamarind تركيبات شيميايي.خواص داروئي. طرز استفاده. مضرات...



دسته بندي: پزشکی سلامت,گیاهان دارویی,
مطالب مرتبط :

ارسال نظر

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی

مطالب تصادفي

مطالب پربازديد