loading...
فوج
s.m.m بازدید : 325 1395/04/03 نظرات (0)

آرد و نمك را در ظرف گودی می ریزیم و كره را روی آن گذاشته و با كف دو

دست آن را مخلوط می كنیم، سپس زرده تخم مرغ را اضافه كرده، مجددا"

خمیر را با نوك انگشتان ورز می دهیم. شیر را كم كم اضافه كرده تا خمیر

به هم بچسبد. برای تهیه این تارت به یك قالب كم عمق...

s.m.m بازدید : 801 1395/04/02 نظرات (0)

اسفناج ها را تمیز کرده، بشویید، خرد کرده و در آب جوش به مدت دو دقیقه ریخته

تا بپزد. سپس آن را در آبکش ریخته و صبر کنید تا سرد شود. روغن را در تابه ریخته

، پیاز، سیر و کالباس را در آن تفت دهید. کره را در ظرف دیگری ریخته و به مدت دو

دقیقه آرد را روی حرارت ملایم تفت دهید، سپس شیر را به ...

s.m.m بازدید : 359 1395/04/02 نظرات (0)

همه مواد به جز آرد را در ظرفی ریخته با قاشق بهم زده تا یكدست شود سپس كم

كم آرد اضافه كرده تا جائیكه خمیر بدست نچسبد خمیر را به مدت ۱ ساعت در كیسه

در جای گرم نگه می داریم بعد از این مدت خمیر را با وردنه به قطر ۵/۰ سانتی متر

با وردنه پهن كرده با قالب گرد قالب زده و ۱ قاشق چایخوری از مواد...

s.m.m بازدید : 342 1395/04/02 نظرات (0)

هر کله را جداگانه در کاغذ آلومینیومی بپیچید و در فر با همان درجه حرارت

۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ساعت بگذارید بپزد. ۱۰ دقیقه صبر کنید

تا خنک شود. حبه‌ها را از هم جدا کنید. آنها را فشار دهید تا عصاره سیر

از آن جدا شود. پوسته را بیرون بیاندازید و عصاره را...

s.m.m بازدید : 430 1395/04/02 نظرات (0)

سیب زمینی را پوست می‌کنیم و می‌شوییم و در ظرفی که بهتر است لعابی

باشد می‌ریزیم و آنقدر آب در ظرف می‌ریزیم تا روی سیب زمینی را بگیرد،کمی

هم نمک می‌پاشیم و می‌گذاریم سیب زمینی کاملا بپزد؛ سیب زمینی را در

صافی می‌ریزیم تا آب آن کاملا برود، سیب زمینی را داغ از چرخ ...

تعداد صفحات : 23

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2473
  • کل نظرات : 40
  • افراد آنلاین : 18
  • تعداد اعضا : 22
  • آی پی امروز : 696
  • آی پی دیروز : 250
  • بازدید امروز : 12,555
  • باردید دیروز : 1,878
  • گوگل امروز : 11
  • گوگل دیروز : 15
  • بازدید هفته : 14,433
  • بازدید ماه : 22,644
  • بازدید سال : 262,520
  • بازدید کلی : 5,876,077